BugsBunny_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ben 000 deeermişim :P LwL lere bakılırsa PicaLLoyu Tek Geçiyorum..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @bubbaChucks int priest ile mi katilican ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 eet önemli olan katılmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaaa murtazayla burialı getirn :'( ( ağlayacm ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ok o zaman bi bp ile eşleşirsin cure atip durursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öle deme fpli asasin ve bplerle çok acayip kapışıom czde^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iyi peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende katılıooom. favori numaram ih4teu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 altaturk lvl 65 warrior 20 kişi tamamlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 asdsd frapsa alıcam karşıma gelen bp şok olucak^^ ama combo çalışmam lasım biraz int priest combosu nasıl olur bilen var mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Şimdi eşleşmeler nasil olacak ? Classlara göre yapamiycaz sanirim cunku rakamlar farkli oluyor. Bence kura usulü olsun. Ama kurayi nasil cekicez ^^ Ayrica kurallar arasinda , acid pot atmak , illiuson atmak yok. Potunuz bitipde town cekerseniz kaybedersiniz. Potum bitti vb seyler yok. Final 3 maç , gerisi tek maç olucak :) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:11 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya ama 20 kişiden grup olmas ki :S 16 yada 32 kişi olmamız lazım. yada 5 li guruptan ilk 2 yi alan cıksın ceyrek finale :D sonrada deplasman usullü eleme olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Dogru söyluyorsun 16 kişi olmasi lazim. 32 kisi katilmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 4 kişiyi cikarticaz , herkez listeyi görüyor. 4 kişi yazsin buraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ama grup yapabiliriz. şimdi ben kalkıpta mage ile yapsam olmas priestle yapsam olmaz xD classları dengeli olabılecek sekılde atarsan belkı olur. katılanların listesini lvl we classlarla yazarsan belkı bişiler ayarlayabılırız grup yapalım bence daha eğlenceli we bol 1v1 li olur çampiyonlar ligi gibi. reali ben alırım söliyim .=) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:14 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 class fln farketmez bana^^ he bu arada 16 kişiye düşürürseniz ben çıkmam tosbagayı atın ne de olsa hiç bi iddiası yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 benim için fark etmez warriorlada yaparım bp lede sin lede onemli olan zevk almak benim için karar siizn ben herturlu varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 10 rogue 5 warrior 3 priest 2 mage war bana kalırsa 3 asas .... 1 warrior ..... 1 priest yada 1 mage şeklinde grup yapabılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 beni mage ya da bp ile eşleştirin pls en azından biraz dayanıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hasan burda dikkatimi ceken sadece 2 mage var hadi diyelimki ilk raundu aldım mage ile karsılastıgımda ama ikinci turda? sayayım warior 4 vurus asas= 3 vuruş battle priest= lvl göre 5 veya 3 vuruş archery= lvl göre 5 veya 6 vuruşta beni rahat alırlar yani biraz dengesizlik var ve her chara gore defans ta takmam imkansız burda magelerin şansı şimdiden soyleyeyim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öle deme ben varım burda^^ beni kes beni kes beni kes xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Grup yapalım bence 5 er li 4 grup. hem cok 1v1 olur hemde millet kendini farklı userler karsısında deneme fırsatı bulur. 1v1 yapacaksak 5 dkk da bıter bu turnuva :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet yaw şenlendirmek lasım bu turnuvayı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 picallo arno korkuthan axicocuk judegement ------------------------- honoured altaturk wildrain endless priest33 ------------------------ ihateu ıslak tosbaa buffs bunny oposse indream -------------------------- tweety arben by_hacker fatal 46_tr benım dusuncem bu. ama yınede sız bılırsınız .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bizim grupta ıslak tosbaa var en azından onu keserim hep arenaya cagırıodum degişik degişik bahneler uydurup kaçıodun şimdi düştün elime tosbaga^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar