Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Merhabalar Argent Dawn - Eu serverında alınık priest karakter arıyorum 50+ level mümkünse.Yada başka nerden bulabilirim bilgisi olan varsa bi söylesin kafayı sıyırıcam salak gibi hunter kastım neyse bi ulaşın bi zahmet [email protected] öm atmaya üşenenler için daha zor bi yol msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 şartmi argent dawn olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 evet öyle bir sorun var şart olmasa hiç kasmıcam zaten de öyley... powerleveler türk arkadaşlar varsa söylesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hala arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar