karakedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 linuxda firefox kullanıyorum, media playerları nasıl izleyebilirim internet üzerinden? linux destegi yok diyor ;) uygun bi codec bulmam gerek, var mıdır bi bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bir sitede olması lazımdı. argh. hatırlayamıyorum. www.linux.org.tr'den bişiyler bulunabilir sanırım veya üye olup konuda açabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu işine yarar mı? http://mplayerplug-in.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 xine tabanlı media player kullanıyosan, totem ve firefox için totem plugini tavsiye ederim. ama tabi bence en güzeli mplayer ve mozilla için mplayerplugin. codecler için buraya (benim makina olduğu için her zaman up olmayabilir) yönlendiriim. tar'ı açtıktan sonra içindeki dosyaları /usr/local/lib/codecs dizinine atmak yeterli olcaktır. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:55 tarihinde, mayfer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar