Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dua et yınede haunga nın yanıda dc yememıssın oyuna log ın oldugun da buyuk bır ıhtımalle olu dogcaktın kacan 50 np olsun ex gıtmesın dah once bana 2 defa oldu bole ex gıttı
Mesaj tarihi:
Bana hep oluyo tam daliyom Riote ye. Bi orc asas kardeşim de bana daliyo. Sonra Exped oluyom. Taş da olmayinca Islak_Tosbaga kahrımı çekiyo benim :D sağolsun o da olmazsa yalanım wallaha oyunda
Mesaj tarihi:
neyse yıne bu yenı patchle havada tas verme olayı degısmesınde baska bısıy ıstemıyorum. bı tek guzel tarafı o tasın olmadıgında havada werebılıyosun tası
Mesaj tarihi:
merak etme obl sen vurmadıkca vurmaz o obl saldırmıyor adama saldırıyor ona vurmadıkca bısıy yapmaz guzel yerde dc olmussun. dıger yaratıkaryok en azından ama yenı patchde undyıngler ve dk lar cıkarsa oralarda ki cıkacaktır sana cakabılkır oldurebılır log in olunca olu olabılırsın :(
Mesaj tarihi:
level im 61 siz merak etmeyin yanımda 1500 buff 300ac scrollu taışırım bosslar için arkamdada 1920 heal vardı kesemilmicek bi durum yok her halde obl nin vurcağı taş çatlasa damage 1k
Mesaj tarihi:
walla obl ın altına yatmam dien arkadaş belki tanıyan wardr ( hackersin ( gerçi sattı ac.cyi ama...)) lwl 63 +7 shell set glave+8 glass belt v.s v.s ile ben obl altna yatmm dedi ( bu arada ben lwl 62 priestm 1920 heal filn ... )
  • Yeni Oluştur...