Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 o XP de oluyo bi tek gülüm :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 o işlemleri yaptığında benim bilgisayarda bi adam bana hareket çekio zuhahha[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 aa bakiyim benimkinde napıyo![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 O adam dediğin ekranında parlayan benim ruhum olmasın :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 maalesef adam tuz ruhuna benzio ya bu gece iğrenç espri yapmayabaşladım artık durduramamda kendimi[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 canını seven topici terketsiin!! Alaaarm! Alaaarm![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Volfied, The Most Sazanable Life Form oldumu? bence oldu ulen iki dakkada saçma topiğimi daha da saçma bir hale getirdiniz ya yani HLL üsyü HLL yane....[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 ehue benden de bi dörtlük ba ba ba ba söyle bana varmı senden daha geyikçi burada varsa adı ne ba ba bababababababa[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Var mı babahindiden daha geyikçisi, Varsa bile yoktur onunki gibi gerekçesi, Fazla uğraşmayın Babacum la, Ağır olur reçetesi.... Peeeaceah![hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum Şemsiyeus gireus götus, açılmayus [Bu mesaj Volfied tarafından 30 Ağustos 2002 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 0-1 yaş arası sürüngen olarak başladığım evrim sürecimi 1-10 yaş arasını ot 10-14 arasını maymun 14-18 yaş arasını geyik olarak sürdürdükten sonra 18-.. arasını da hindi olarakl sürdürecekmişim gibi görünüyor... bi adam olamadım yaw... :/[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 ehuhe adıma geyik hutbeleri/şiirleri yazılıp okutulacağı hiç aklıma gelmemişdi :) cumartesi günü bunları ezbere isterim haa[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 30 Ağustos 2002 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 sen bak başta özel mesajlarına sonra gel konuş burada tanımam babahindinin üzerine adam da bu tür geyikler zararlıdır sağlığa xehue xheuhxe[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 babahindi ben sana laf atıyodum orda ben senden aslında daha geyiim diye ama nesse dur düzeltirim birazdan :P ben... 0-3 yaş arası emici (anne sütü, tosuuun :p) 4-10 yaş arası maymun 10-14 yaş arası geyik 14-18 yaşları arası oluşumdayım sorası belli deil şu an depresyondayım unutuldum :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum Şemsiyeus gireus götus, açılmayus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 hehe dikkatli okumamışım :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 tamam tamam düzelttim baba, en geyiimiz sensin, nefsimiz feda ossun sana![hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum Şemsiyeus gireus götus, açılmayus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 cumartesi bayaa bi şenlenecek ortalık :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 said: BabacumMostors, 30 Ağustos 2002 01:16 tarihinde demiş ki: hani alan eytkilisi var ya... neden veren yetkilisi yok? ha neden yok? söyleyin bakiiim... derhal bu siteye bir de veren yetkilisi istiyorum... bu ne biçim hizmet bir veren yetkilisi bile yok!!![hline]DİKKAT !!!I seek deerSazanlar Kulübü müracat formu AHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya gece gece koparttın adamı ya ahahah [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 said: BabacumMostors, 30 Ağustos 2002 02:29 tarihinde demiş ki: ehuhe adıma geyik hutbeleri/şiirleri yazılıp okutulacağı hiç aklıma gelmemişdi :) cumartesi günü bunları ezbere isterim haa[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 30 Ağustos 2002 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] baba baba hindi baba ver artık bizede bi imza bak yazdık o kadarda mısra orjinal bişi yap ama peuhpeuh[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 senko sende hiç iş yok babacummostors da geyik çok cumartesi çıkıyım deme karşıma çıkarsan alırım paçanı aşşşaaaaa yeeaaah :P (bu savaşlara bayılırım, manyak olurlar) Edit: çok yazcaktım yok yazmışım pardon babacuum [hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum Şemsiyeus gireus götus, açılmayus [Bu mesaj Volfied tarafından 30 Ağustos 2002 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Harbi babcum yaw gece gece öldürdün beni [hline]First judge yourself, then the others...[Bu mesaj Sontarian tarafından 30 Ağustos 2002 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 *!Gaz verir* C'mooooon!!![hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]Şemsiyeus gireus götus, açılmayus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Senko ya karşı zaferim: bow to da masta![hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b][b]Şemsiyeus gireus götus, açılmayus[Bu mesaj Volfied tarafından 30 Ağustos 2002 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 şimdi senkocan yani ne ben koyiim ne de senko... aha ama bişiler geldi aklıma şimdi senko: sucuk ekmek ne kadar oldu? wallaha gece gece bu geldi aklıma ama sana söz bunu beğenmezsen mükemmel bişi yapacam sana...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 bu arada Veren Yetkilisi ya da olmadı Geyik Yetkilisi Hindi olmak istiyorum bilginize...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Ne yazarsan yaz asit yapar anakartta Bu asitler bad sector yaratır LiGhTfOrCE yoksa forumda .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar