Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaw bişi soracam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pepelek camiası altında kırmıştır sanırım ama bi ara bi adam bissürü gereksiz topic açmıştı ultimatr forumuyken bura
*! nostalji yapar*
eskiden bu alanların hepsi bizimdi yavrum[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Şöyle buyrun..
Tıkla bana!
Mesaj tarihi:
kahrolsun monitörüme konan ve ben üstüne 90000000000 f kuvveti ile vurduktan sonra kanı monitörün bilimum yerlerine sıçramış ve beni güzel sandelyemden kaldırarak taa 55cm uzağımdaki monitör silme vesayiresine uzandırıp onu monitörüme puskürtmek ve ardından silmek zorunda bırakan sivrisinek[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism

Mesaj tarihi:
Kaaahrooolsuuuun beeeenNNNNNnniiiii bööööölllllleeeeeee uuuuuzuuuuuuuuuuun meesaaaaajjjjjjııı yazzzzımaaaakk zoooruuuunnnda bıraaakaaaaaan beennnn
NNN
nnayııırrrrr
noolamazzzz
NNNN[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum
.
Mesaj tarihi:
Kimse benim sazanabilityimi bilmiyodu (ünvanım sazanabile olsun lütfen, sağolun :P ) burda, aha gördünüz işte

PS: Nooldu diye merak edenler için UNdying bi SS koyarsan sevinirim :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum
.
Mesaj tarihi:
ha bi de bişey duydum ben alt+f4'e bi kaç kez basıp ekran hafif kararıp entera basınca bill gates şapkasından tavşan çıkarıyomuş bilgilendiriyim sizi de..
*! oltayı atmıştır*[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Şöyle buyrun..
Tıkla bana!
  • Yeni Oluştur...