BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 hani alan eytkilisi var ya... neden veren yetkilisi yok? ha neden yok? söyleyin bakiiim... derhal bu siteye bir de veren yetkilisi istiyorum... bu ne biçim hizmet bir veren yetkilisi bile yok!!![hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 geyik dedik bağrımıza bastık ama bu kadarı da olmuyo kınıyorum.. *! kınn kınn*[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 rö rö röööööööö!!!![hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 :) iki gecedir uykusuzum ondan eh idare edin[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 babacum sen bi günde en fazla topic açma rekorunuda kırdın demi? :)[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 yok o rekor haloa katze de...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 pepelek camiası altında kırmıştır sanırım ama bi ara bi adam bissürü gereksiz topic açmıştı ultimatr forumuyken bura *! nostalji yapar* eskiden bu alanların hepsi bizimdi yavrum[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 aa 30 ağustos olmuş... Yaşasın Anadolu toprakları üstünde hükmü geçen ve geçmeye devam edecek olan Türk halkı... Yaşasın özgürlük Kahrolsun dış mihraklar Kahrolsun vatan hainleri... (sapıtır)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 kahrolsun ttnet kahrolsun antipati ile karşılanan iğrenç bonzbuddy *!feçi saptırır*[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 kahrolsun çikolatalı keklerin içindeki üzümler! kahrolsun otobüslerin egzos dumanı kokusu![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 NA NA NA NAAA NANANA NAA NA NAAA NAAA TORE A DOR! (Carmen :P)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 kahrolsun monitörüme konan ve ben üstüne 90000000000 f kuvveti ile vurduktan sonra kanı monitörün bilimum yerlerine sıçramış ve beni güzel sandelyemden kaldırarak taa 55cm uzağımdaki monitör silme vesayiresine uzandırıp onu monitörüme puskürtmek ve ardından silmek zorunda bırakan sivrisinek[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Kaaahrooolsuuuun beeeenNNNNNnniiiii bööööölllllleeeeeee uuuuuzuuuuuuuuuuun meesaaaaajjjjjjııı yazzzzımaaaakk zoooruuuunnnda bıraaakaaaaaan beennnn NNN nnayııırrrrr noolamazzzz NNNN[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 araya sazanlarımızı da sıkıştıralım: Bu linke tıklayamassınız! İddia ediyorum ki tıklayamassınız! Hele buna hiiç tıklayamassınıs![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 iyiki basmadan once linklerin adresine bakiorum hehehee[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 haklı diil miyim? tıklayamadın işte :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Undying bittin sen...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Babacumdan volfied için bir ünvan talep ediyorum :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 hehe daha gelsin mi?[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 zorlamıyo ki beni alıştım :)[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Kimse benim sazanabilityimi bilmiyodu (ünvanım sazanabile olsun lütfen, sağolun :P ) burda, aha gördünüz işte PS: Nooldu diye merak edenler için UNdying bi SS koyarsan sevinirim :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 arkadaş linklere abanma suretiyle basarak inboxumu doldurdu da.. istediği ünvan senin olsun dükkan senin[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 yok yaf shift click alt tab shift clik alt tab shift click suretiyle yaptım soora teker teker kapadım :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 und birazda ben tıkliim mi? sen nası olsa oraya tıklasınlar dio koymussun :P[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 ha bi de bişey duydum ben alt+f4'e bi kaç kez basıp ekran hafif kararıp entera basınca bill gates şapkasından tavşan çıkarıyomuş bilgilendiriyim sizi de.. *! oltayı atmıştır*[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Şöyle buyrun.. Tıkla bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar