Arloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yaklaşık 4 - 5 yıldır func marka pad kullanıyorum ama artık hem yıprandı hemde eskidi, çok ciddi performans kaybı var, yüzeyi artık kullanılacak gibi değil. Boyutları funca benzer iyi bir pad tavsiyeniz var mı?Thunder9 mu ne onlar var ama onlar baya büyüktü sanırım. cloth pad demeyin gözünüzü seveyim, en az 2-3 yıl götürecek adam gibi bi pad lazım. Kullandığım mouse optic ms intelli 2.0 olması lazım (beyaz renkli, 2 tuş, 1 scroll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Aynısından al eger memnun kaldıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Razer - Pro|Solution ProPad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Jedi mouse'a ihtiyacım yok sağol, pad çok güzele benziyor hiç kullandın mı veya kullanma/deneme fırsatın oldu mu?Fiyatı nedir birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 razer pad alma, steelpad'in kumaş veya func tiplilerini tercih et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Jedi'ın gosterdigi mouse pad i gordum ben.O mouse pad deki mouse dahil degil urune tabiki ve 100ytl nin ustunde bi fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 funclar cok guzel ama cabuk deforme oluyor . dkt gordugum en iyi pad . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar