Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 üye olduğum zaman webmasterı olduğum web sitesinin pop3 si ile aldım ac.cyi k2 den. annıcanız [email protected] du sonra hiç değiştiremedim gizli soru istediği için hack yedim şifre geri geldi onuda değiştiremedim ama gizli sorumu ve cvb ını ayarladım. her neyse sorunum şu benim siteme kaydım bitti yani o e mail bende değil bu yüzden forget pass yapamıyorum ve oyuna girdiğim pass ile siteye giremiyorum. ırk transferide yapamıyorum buna bağlı olarak kime mail atmam lazım nasıl yapacam düzelirmi :S info@knightonlineworld yada lostpasswords@ bilmemne demeyin attım hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 büyk/küçk harf kontrolü yaptn mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evet bütün kombinasyonlar denedim şifreyi id yi küçüklü minikli ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Jİ_BER AZINI ÖPEM GİRDİ :d:d:dd:d:d:d SAOL PATLATIN TOPİĞİ 2 ACILI EDANAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lol bu sefer ne alaka :D yardm edilmesi gerekn topicte yardm etmeyi denersn patlatılası gerek topiği patlatrsn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar