_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Charımın şifresini değiştirdim ve şifrem 16 haneli falan , oyuna giremiyorum bu yeni şifrem ile ama eski şifrem ile de giremiyom , bunların yanında siteye login olabiliyom yeni şifremle bu konuda neyapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 şifren uzun olduğu için yapamıyorsundur. ilk 10 -11 - 12 - 13 hanesini yazarak girmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Herkeste var mı bu sorun yoksa bir tek bendemi ? Bide düzelir mi [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 07:17 tarihinde, _FaTaL_Tr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Allah razı olsun senden kardeş sonunda cz yapabilcem :) oldu dediğin 3 hane geri sildim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya peki ben ko hayatımın sonuna kadar böle mi kalacam yok sa şifremi falan değiştirebilcemmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eger gizli sorunu biliosan siteden kolayca degiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 _FaTaL_Tr pati § 24 Mart 2006, Cuma - 07:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya peki ben ko hayatımın sonuna kadar böle mi kalacam yok sa şifremi falan değiştirebilcemmi ? işte bütün mesele bu olmak yada olmamak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 knıhgt onlıne sıtesıne gırdıgınde bodozlama sıfre yazma bı dha orda yazıları okursan sna yon verır belli bır sıfre koyma sınırı war mın ve max yazabılecegın dıkkat et sıfre degıstırrıken bı daha ordan maıl adresınıde gmaıl yap anında gelır sıfre gmaıl dha ıyı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Madem siteye girebiliyon sifreyi degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ya ben sifremi biliyorum ama siteye giriş yapamıyom. Oyuna girebilyom tabi ki. Gizli sorumuda hatırlamıyom bu konuyla ilgili bi bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar