sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya ma ya git yanına 500k para al durationu sağlam tut bas bes i yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çok fazla uniqlerle haşir neşir değilim ama +1 geçirirsen yanar. ft itemlerde ise +6 olması lazım. kilidini açman içinde yanında 500 k civarı bir para we bes kullanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben vieoda göremiorm bu itmleri ? 1 tane dm kesior birileri o kadr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hangi videoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 up up up up up up :D euheuhuehueh -abi hayırlı işler -saoL Janem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 n00b subzero xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lupin tek dm 3 mb, 55 dm için düşün bide aradaki geyikleri falan heralde uzun sürerdi demi .) bu arada bizimle beraber yandaki spotta dm kesen human arkadaşlara ne çıktı acaba merak ettim şimdi [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 08:37 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 :)) dia up up upup :D yes ı am nobb you :P ezüq come bellua kill ash plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dia işin güçün yoqmu :) git oyun oyna alalalal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 serverlar kapalı seninle ugraşıyom daha zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hımm werry good :) la benim warrioru evlendircez :D varsa eli yüzü düzgün bi priest everek sunu :D ben ölmüşüm diO bizim ayu dipnot: ev Kızı,güsel Priest aranıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 diablo nerdesinnn :D kesin server'lar acıldı kaçtın demii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Premiumsuz halimle yaklaşık 2.5 ayda droplar: -roc -rol -2xrom -rogue earring -warrior earring -2xchitin bow -priest pendant -lycaon staff -lupus staff -lupus hammer -lobo hammer Ayrıca 1.Dark stone dan warrior shell 3. Dm'den shard 3.Servant of isiloondan rogue shell. Premium exp'den başka hiçbir şeyi arttırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 2.Dm den shard 4.Dm den Raptor Günün ilerleyen saatlerinde Rog shell,War.shell ufak tefek mirage durandalıda saymıyorum İtem düşüyo sadece seri kesmek önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ben artık bu işlerin premium yada başka bir şeyle alakalı olduğuna inanmıyorum. Son 9 aydır premiumsuz oyuna girmedim. Sadece bir defa bronze kullandım. Ne bir boss dropu aldım nede kallavi bir malzeme düştü yaratıklardan. Ne zaman upgrade yapmaya kalksam +5te yandı itemler. Peki şansa nerede ve nasıl oluyor bu oyunda. Biri bana bunu anlatabilir mi.? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 herşey bi yana dmleri keserken alta'nin verdigi tepkiler çok süper arada bir heal gecikiyo bana "alta = ulannnn" "tweety= 12hp" "alta=kalbim kütküt :D:D" asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ben bugune kadar hic premium almadım ne kestiysem boş cıktı pre li arkadas kesrigindede tail lesath cıktı en fazla :P DM işine daha girmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide çok gidip geldin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Dm hep bana vurdugu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 haha duke kestim 2tane 2side boş hahhahahhahahahahhahahahahahahahhahahah "delirir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar