Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 http://rapidshare.de/files/16277500/dm.wmv.html ehehe AltaTurk ve ben sabahın 5inde oturduk dm keselim dedik önce tek tank,sonra 2tank seri bi şekilde dm kestik droplar 2 tane complete robe 2 tane mirage dagger glave bardish 3tane viper staff yani DM'de drop artışı falan hikaye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sana cok bile olum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 size en azından mirage çıkıo bize hep cleaver xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 2 complete 2 mirage d 1 glave 1 cleaver d 3 viper s 1 salamander 1 bardish yuh diyommm xD [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 07:43 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 20 tane dm kestik sadece droplar -raptor -warrior shell -rogue shell -complete -durandal 1 saat öncede lupus kestim = lupus pendant + lupus staff çıktı :) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 07:43 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 haklısın dostum ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 diablo_angel server plz Oraya geçiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Cypher :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o droplar bana cok uzak sanırım baksana droplarımıza o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 partyde fazla kişi olunca pek bişiy çıkmıyo 3 kişiydik sadece partyde bunlar çıktı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dönüyorum cyphera ... ama dur bi dakka cypher sux , yok dönmüyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 diablo altı ustu bızde 4 kişiydik hadi canı adamdan sayma bizde 3 kişi sayılırdık .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ares diez xigenon beramus bütün serverlar cypherdan beter oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Dip Not = Birisi çıkar benim hp ile ilgili yorum yapar şimdiden söyliim dm keserken korkudan elemental pendant +1 takıyodum o yüzden 3411 hp var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 edana çok iyi kospsuz kasıyom 16 oldum :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nocom premiumlu biri kutuları açarsa droplar daha ii oluyo+bide şans lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 walla diablo bende premium warken hangi bossu kestiysem drop werdi. %90 civarlarında cok ciddiyim. premium warsa drop war yoksa yok. 1 yıldır oynuyorum ilk defa premiumsuz halimde lobo lupus lycaon ust uste 4 defa drop wermedi bana. bugun bone collector kestm yıne drop yok. dm kestık yıne drop yok .) but i love this game xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nerde bizde o şans :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende pre var o yüzden 2 gün önce dm kesiyoduk 3.dm den shard cıktı ama öbür warrior yattı :D öylece bıraqtıq.. dün javana kestim javana axe cıktı :D bide javana axe +? da yanıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 +1 dede yanar +0 dada yanar sadece forgotten temple itemleri +6 da yanıyo(elemental scroll bastigin gibi yanar işte :D ) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 08:01 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 droplar cok kotu bu aralar 5 mage h.q kestik ama cıkan pot xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 koskoca infoda yazıo zaten premium alın wormdan shard düşmezse paranız iade .) k2 servis çalışanları, premium alanları ömürleri boyunca mutlu mesut yaşattılar ... almayanlar ise sonsuza kadar lanetlendiler we hiç item droplayamadılar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 zaten preimum olmadan drop bekleyenlere diycek bisey bulamıyom 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 geçen akşam dmden dual shard aldık akabinde ertesi gün pazara koydum tabi B1 de 400m den kardeşin biri geldi shard nereden çıkıyo dedi bende bunalmışım agalardan dedim keconlardan çıkar adam 3 4 saat sonra pm attı abicim çıkmıyo dedi saat kaçta çıkıyo biliyomusun :S (kendisine helalinden 6 tane miragedagger +1, 2 tane mage complate robe verdim 100 m den satılmıyo 2 gündür :)) seviyorum bu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 +0 da yanmıyo :) taktım elime sönüq duruyo begenmedim :D:D javana axe +? da yanıyo bilen yoqmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar