Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hard diskimde ki win 98 i nasıl boot edilebilir bir cd haline getirebilirim :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yok mu bilen ?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 basit getiremezsin ama bootable backup cd'si yapabilirsin bunun için norton ghost'a ihtiyacın var... veya bootable win98 Kur cd'si yapabilirsin. bunun içinde bir adet başlangıç disketi ve neroburner tarzı bir programa ihitcaın var .....[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 her ikisi de var nasıl yapıcaz ben nero dan denedim sadece disket yapıor cd yapamıyor yani .[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 http://www.acronis.com/products/trueimage/ tavsiye edebilirim. ağustos chip dergisinde tam sürümü verildi. gerçekten iyi bir program. format attım, windowsun tüm updatelerini (winxp pro) yaptim, 3 cdye tüm c yi yedekledi. ilerideki bir formatta geri almanı kolaylaştırıyor.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bahadir anlayamadım ? benim dedigim konuyla pek bir alaka kuramadım da bak sanırım kimsede anlamadı.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim anlattığım boot edilebilir tüm bilgisayarının yedeği. normalde boot edilemeyen cdyi bootlu hale getirilebileceğini pek zannetmiyorum. yeni dosyalar eklenmeli her windows sürümü için farklı dosyalar yani.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 anladım yani yapamıyoruz tesekkur ederim.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 win98 kur dosyalarını şeç... bootimg'de başlagıç disketi olarak göster..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 win98 cd sini tak bilgisayar açılırken delete e bas orada bir yerden 8şimdi unuttum) nasıl boot edileceiğ yazar windowsun .fix ayar a: dır sen bunu cd sürücüne göere ayarla (e:,f:,d:...vs)bi restart çak ta taaa windows cdsinden boot ettin biligisayarı(herkeze öneririm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar