Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 said: Yeni sistem hatrina yapariz biseyler, ayipsin : p hatta ahaha sira yapalim böyle sirayla firlatalim : D @Penth abi chem'i de alın o yapsın koca bi trebuchet onla uçarsınız artık haeuhauheau [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:22 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
Deniz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o deil de sen nıe bole aptal bı topıc acıosun goksu?
Deniz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sormıcak gayet tabe.ama benı sınır etmesın.ucarım..
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hahah. j lo gelmiş neyimeee, gelse de şeyimee gelmese de şeyime diyerek sözüme başlıyorum. ama şunu da söyleyeyim ki ben ne zaman Türkiye sınırları dışındaysam hep en babaları geldi. yine öyle olacağa benzemekte. ama TC ye gelir de ben gidemezsem bu defa atlarım boğaz köprüsünden. - James' i getirin bana. - James kim la delirmiş bu. - James Hetfield. - la olm delirdin mi, kimmiş ceyms midir ne boksa. neci o dediğin? - Metallica ulan Metallica, geldi de gidemedim gene. - Metalik la bu heral, sataniktir de baksana saçlar falan. in la aşşaa hamugagodumun sataniği. *zıbammm* *boğazın soğuk sularına doğru dalışa geçer*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Admin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 jlo nun en son selülitleri çıkmıştı :) evet bu anektod bilet satışlarına darbe vuracak
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yaw o zaten estetik guzeli bosverin onu
octopus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 türkiye konser cenneti oldu ya para yetmez valla jlo ya başlarım beah.
Öne çıkan mesajlar