DarkShines Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sincik bu koxp ile falan arrow shower atıolardı onu biliorum ama simdi assasinler arrorwshower dan daha beter bi halde 21847190247 m uzklıktan :P 6-7 skill falan fıstık aynı anda nasıl vuruyo cok mrk ettim aranız da kesin bunu bilen wardır bu bir combo hack vs vs yalnız sizden istediğim ankarada cafelerde bunu uygulıyan coluk cocuk tanıosanız bana acık adress verin bi derece sinir atmak için 1-2 tanesinin yanaklarından opmek bana cok buyuk keyif vercek bunun karşılında hangi serverdaysanız o serveda size hediye vermeye calışcam ... ps : .... topic i elstrn elestrmeyn umrumda deil ama bana 1-2 adrss verin gozum le gorup yanaklarından opücem o kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya lagdasındır yada glitch yapıyorlardır. istersen gel göstereym.. İlla da öpeceksen adresim ankara cebecide escape internet cafe :) bekleriz.. aman beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eheheh len dagger napıyon bensiz cypherlarda ALSHARO 65 olmuş gel oyna pk yapamıyoz diolar:D [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 09:10 tarihinde, DioNea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dagger mi kaldı artık :) sattım itemleri zartını zurtunu adanaya gectim XD ordada 50 oldum hayvanmıyım neyim :D bu arada sen kimsin :S ? :D XD eski alsharo mu ? [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 09:12 tarihinde, DaggerPhobia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 du ss warsa koyiim eger olese opcem gelp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hee ben eski alsharo aliihsan bende adanada oynuyom 53 oldum:) nikin ne buluşalım oyunda bide warrior oldum ben ayı gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 heheh ayı dediine gore karus oldun heralde.. ben humanım anca cz de gorusuruz oda senin için pek ii olmaz malicem war :) MothaBuffa adımda XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abowww humanmı oldun yaf sen şimdi hiç utnamadan bana malice falanda atmaya kalkarsın yapma bböle şeyler beni gördüğünde es geç:Dbenimde ismim ToucHDowN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 http://img117.imageshack.us/img117/6451/adsz5ib.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ha bu arada olayda edana da oluyo ve humanlardan nicklerini hatırlamıorum ama bu gun bakarım bu arada koydum ss deki asıl olay deil örnek olsun die adam o şekilde ardı ardına bana 8 vurus yapıo ve sureklii hıc kesilmeden bunu yapan insan sayısıda 5-6 kişi cz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar