eldiablo Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 arkadaşlar elimde bbadan kalma çok sayıda pul var fakat bazıları eksik, bazıları da iki tane eğer başka ilgilenen varsa takas yada satış olayına gidilebilir.bi haber bırakın
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 benim de dedemden ve sonra annemden olan pullar var, yani bir pul defterinde, çalışma masamın en üst katında sakin sessiz duruyorlar. sadece bazen, "gel sana pul koleksiyonumu göstereym" derken işe yarıolar, yalan olmuo, gösteriorm. baya eski pullar var, her ilin resmi olduğu pullar var, değerli bi şey heralde, gzl seviorm ..
-007- Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bende de var pul koleksiyonu msne bekliyorum adresi attım
elaidi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaşım adminler bıktı artık yanlış yere topic açmanızdan. Pazar alanı topic'i bu. iş çıkartıyorsunuz canıım..
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ilginiz ve eleştirileriniz için teşekkürler,007 yi msn ye ekledim bekliyorum
sbora Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu arada pul koleksiyonu yapanlar için söylüyorum belki bilmeyenler vardır... pulların damgasız olanları ve tek olarak değilde bğtğn olanları daha değerli oluyo. yani 9 u bir arada fln gibi
Öne çıkan mesajlar