Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 KAL= Kadıköy ANadolu Lycee si :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ya ben bu resimdeki herifi tanıyorum ya eminim sorcam adama bakalım o muymuş[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 nukem, konuşmak dışında bir şeyler yapıp yapmadığımız konusunda en ufak bir fikrin var mı çok merak ediyorum? bence hiç tartışmayalım, ön yargılı ve genellemeci, doğal olarak da hatalı davrandığını kabul et bu konuda. ben bu şakayı kaldıramadım arkadaşlar, şakanın da bir sınırı olmalı ve bence çok çok ciddiler gibi...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Volfied, 27 Şubat 2003 06:06 tarihinde demiş ki: general galiba hiç nişantaşı ışık lisesi ya da doğuş lisesi gibi yerleri görmedin, Volf lafını geri al :P Heheh okulun ciddi bir kısmı bu alemin piçleri sitesindeki gibi yani haklı adam[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar