lupin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaslar su glitching olayı tam olarak nasıl oluor ? maksadım kullanmak diilki daha dün birisini şikayet ettim ... nasıl oluor diorm çünkü lf ile kosarken yanıısıkla stealth bastım failed verdi ... ahaha hiç durmadan lf ile kostum ? nasıl bişi bu bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sanırım o 1 bug banada oluo lf ye basıyorum sonra stealth yada baska 1 buyu ve surekli lf hızında kosabiliyorum ama fazla surmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o yaptığın şey bir bug ve yakalanırsan ban yersin pek fazla araştırma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yapın yapın ben videoya alırım sonra 1 anda dc buraya topic açarsın : Aga sizde dc oldunuz mu diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aga bana da combo programi hack tools v.s v.s lazim bilen varsa yollasin pls go; www.forumtr.com (tam adresi boole mi bilmiom) asdasfasf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 axicocuk server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 human mı yoksa humandan dönme orc mu yoksa öz orc mu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 human rulez... always.... forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hmm anladım nickini sorabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pffff iH4teu lvl 65 assasin(eski char, 1 ay önce sattim) axicocuk lvl 60 arch mage (dün hack yedi) HeLLorY lvl 62 paladin (bp aktif olarak bu chardayim artik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ei afferin sana geçmiş olsun hack durumu olmuş ama glitch ban sebebidir ... biri seni video ya alırsa ki artık sık oluyor bi anda dc olursun . hatta humanlardan :jerry: hem glitch yapıyo hemde milleti videoya alıyo xD moradonda tehtid ediyo ya item ya gm e yollarım diyo xD çoluk çombalak işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @iamLight pfff saf misin kardeşim ya, okuma yazman mi yok yoksa patiye ilk defa mi takiliyon, biz patiseverler, gereksiz konu açildiği zaman ya da ayni konudan 2. kez açildiği zaman ya da third party tools hakkinda topic açildiği zaman ti'ye aliriz genelde... bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 1. si kardeşin değilim abin de değilim 2. si patide yeni değilim sen demekki takip etmiyomuşun pati yi bana öğretme 3. sü tartışacaksan pm den yazarsın sadece 1-2 soru sordum sana sadece kuralları bana öğretme 4. sü saf değilim 5. si hade ßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @iamLight sadece 3.ye cevap vericem; bu bir kural değil gelenektir asdfasdf x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 afferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @iamLight eywallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ilkokul da öğretmenini kızdırınca afferini i geri alırdı :P ey gidi günler bak şimdi nerden çağrıştık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @iamLight tmm uslu duracam söz, yeterki konusanlar listesinden sil adimi plizzzzzzzzzzz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bak benle eğleniyosn ben çıkıyorum eğlence istiyosan krem al bi yerini parmakla hade uza abicim işlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @iamLight seviyeye davet ediyorum plizzz eğlence isteyen sensin, bu konusmanin sonu ana avrat soy sopa kadar varacak sanirim, benim sülalem forumlarda konu mankeni değil, akıllı uslu dur, biz de cevap vermesini biliriz... ne yazarsan yaz , bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 axicocuk +29856045 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ty :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 seviye mi sen bebe lafları söylüyosun yok kızma felan hade ko açıldı kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bi alinti yazip yollarmisin lütfen kim bebe lafi söylüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar