karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dün duyurulan yeni bir güvenlik açığı ciddi güvenlik sorunlarına sebep olabilir. çok incelemedim ama radyo butonlarına atananan createtextrange ozelliginde hata oluşturabilip, program sayesinde hafızadaki bilgilere ulaşılabiliyormuş bir şekilde. createtextrange, yaygın olarak kullanılan bir özellik. bu forumda mesaj atartken solda bulunan butonlara basınca kullanıyorsunuz mesela. bu konuda henüz patch çıkmamış , explorer kullanıyorsanız, güvenmediğiniz websitelerinden kaçının. said: Description: Secunia Research has discovered a vulnerability in Microsoft Internet Explorer, which can be exploited by malicious people to compromise a user's system. The vulnerability is caused due to an error in the processing of the "createTextRange()" method call applied on a radio button control. This can be exploited by e.g. a malicious web site to corrupt memory in a way, which allows the program flow to be redirected to the heap. Successful exploitation allows execution of arbitrary code. The vulnerability has been confirmed on a fully patched system with Internet Explorer 6.0 and Microsoft Windows XP SP2. The vulnerability has also been confirmed in Internet Explorer 7 Beta 2 Preview (January edition). Other versions may also be affected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 http://secunia.com/product/11/?period=2006#statistics adresinde explorer için var olan açıklar / tehlikelere göz atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hass! ben 1-2 senedir internet explorer dan çeşitli radyo dinliyordum. peki antivirus programlar antispy lar falan filan engellemiyor mu bu olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 radyo ile alakası yok olayın :D radiobutton denen şey "üçünden birini seç" gruplarında kullanılan tuşlar.. yani sen radyonu dinlemeye devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 O radyo farklı radyo :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 :D çok güldüm ya yanlış anlama yani alay etmek amacıyla değilde haha :) radio dinliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu arada bu arbitary kod dediği bildiğin virüs/trojan tarzı bir şeyler. yani web sitesine tıklıyorsun houp vürüs bulaştı oluyor. hafife almayın, absürd yerleri firefox veya operayla izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 firefox her zaman rulzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar