MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Cypher'da bana göre mageyi cok iyi kullanan bi mage banlandı :( savas ortasında dc olan sonrada giremedigi için ezik savasında ortaya cıkınca gm de 7 gün banlandı..Bilerek bırakmadı dc oldu çarı askıda kalında ertesi gün girince ban yedi :( allahtan 7 gün banLandı...Tekrar aramızda görm dilegi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bunu areste bayaa bi yapan var hatta commander olup teyzesine amcxasına selam gönderenler bile var isim vermek gerekirse bildigim 2 tanesini hemen söleyeyim yakuza_yk ve nazqul .. PS : bunu yapan var derken bilerek orda kalan tabi senin arkadaşının durumu farklı üzüldüm .. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 08:30 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben senın dedigini anladım...bazıları tam biticek cıkıyolar oyundan..ama bizimki öle olmadı dc oldu giremedi daha ertesi gün girince ban! :( npler felan inş 0 lanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 walla bu durumda np sıfırlanma olayı olabılır. bırkcok kısıın ole np sı sıfırlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Tr_Elerossa tı tanıyorum mage i gerçekten çok iyi kullanıyo,np sıralamasında hep ortalarda yer alıyodu,sağlam np si vardı yani 0 lanırsa yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sıfırlanma olabılır cunku bunu ke yonetımı dırek hıle olarak algılıyo ve oyunun acıgı oldugundan dolayı ark nıyet teskil ettıgını dusunup np sıfırlayabılır.Zaten bu ban olaylarında eger kara listeye gırersen dewmlı takip ediliyosun. ama gold premıum alırsan hersey tekrar duzelıyo bu gold uyelık youlyla 4 .defa ban actıranları bılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ama bu bilerek olmuyo dc olupta çar askıda kalınca ne yapabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ewet o kotu bır durum baska bı serverdan gmö bulup konsması lazım yoksa cypherda ki gm allahlık warlıgıyla yoklugu bır. bu sorunu anlatması lazım bazı artkadasların bole sorunlarına dıger serverdaki gm ler yardımcı olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 puding sen priestmisin? :D tanımadın heralde beniy :P mjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yok mage o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yok ben mage ım benımkıde blocklu su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar