TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu warrior kasması ne kdr zor ya.. :( 60 olmadan once 1231263213 tane skill wuruosun sadece 1-2 tanesi wuruor. Failed wermeyen skiller hariç. Onnar da çok mana istio. Ztn mana 700 :D 2 tane hoodwink atıosun mana bitio.. Onnardan da 1 tanesi wuruo Savaş oldu edana da, partideydim sadece yaptıım şey leg cut atmal oldu. ben atıorm onnar kesıor. Ya boole bi saçmalık olr mu ya Hp fazla sadece bide ac tek özelligi o. Mageler de ac ye bakmam die çat çut itelio . Sadece yaptıım şey Press Ok anasını satim.Dellendim savasta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 65+ olunca rahatlarsın merak etme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 warior 62+ olnca ii bi karakterdir onn dışnda boştur kasmasıda epeii zordr ama kastktan snrada kmse tutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ji_Ber +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende kasıyom warrior dediği doğru failed vermio bile mana gidio skill vurmuyo gıcık oldum ama ben sd yi bekliom o gelsin failed falan anlamaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 warrior un harcadıgı mana paraları alıp bi hayır kurumuna bagıslasan herhalde cogu kisi gecimini saglar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 wairor mu salla :D coq gereksiz bence herkes 'sin' olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 m05qu1t0 senin gibi çok adam war merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben mageyim ama wairror acıcagıma sin acarım:D bu benim gorusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eyw.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ji_Ber: warior 62+ olnca ii bi karakterdir onn dışnda boştur kasmasıda epeii zordr ama kastktan snrada kmse tutamaz --------------------------------------------------------------- yok abi soorada hacklenıp gidion butun verdigin emek harcanıp gidio :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bana kalırsa 62 oluncada pek bişi olmuo. absolute acılması lazım en az 65+ olması lazım warriorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar