ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bir kitap arıyorum ya fantastik ya da mitolojik. kurtadamlarla ilgili.ilk lanetlenmiş kurtadam la ilgili.adı da lupin. acaba bu kitabı duyan - okuyan var mı? bir arkadaşım okumuş ama adını unutmuş kitabın şimdi arıyorum var mı aranızda bilen? edik : kitabın adı lupin deil kurtadamın adı lupin [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:44 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kitaba da çok ihtiyacım var bu sırada. bi etrafınıza sorup soruştursanız. mükemmel olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Vampir desen Tarihci olabilir diyecektim ama. Icinde Lupin gecen bildigim tek sey Sanirim Harry Potter di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 harry potter ve azkaban tutsağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yahu o harry potter daki lupin zaten benim bahsettiğim kitaptan alıntı.luoin ismi bahsettiğim kitaptan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar