Recall06 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yahu isteyen kominist olur olur isteyen faşist size ne kardeşim adamlar yapmış bir site yazmış bizim sitemiz diye. İzinmi alıcaklar yumruk veya kurt koyarken beyenmiyorsanız girmessiniz. Ama site cok boş 1 saat bile ayrımamışsınız siteye yani bu tip önemli mevzuların siteleri hadi bugun icimden siyaset yapmak geldi diyip phpnuke indirip 2-3 değişiklik yapılıp açılmazki. Kendi makaleleriniz olsun ne öyle copy/paste eğer kendiniz içerik üretmesseniz sadece forum ve döküman arşivi niteliğinden öteye gidemez siteniz. Başarılar.[hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Site dedigim gibi ilk başta sadece orman kampanyası olucaktı son anda değiştirdim tasarımı vs, zamanla içerik de artıcak, tabikide kendi yorumlarımızı, eleştirilerimizide eklicez.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tartışcak bişi yok. site tasarımı güzel. özgürlük istiyoruz. peace![hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Site içerigi ile alakalı eksiklik vs bunlara bişi dediğimiz yok zaten tartışmanın başından sonuna site içerigine bakmadan yumruğa takılı kalan arkadaşlar yüzünden buraya geldi konu işte.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 fena olmamıs kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yorumsuz.[hline]Tiara Satiris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Marx'in kemikleri sizliyordur heralde...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 "Görüşünüze katılmıyorum ama bunu söyleyebilmeniz için başımı vermeye hazırım"(Voltiare) En sapkın görüşler bile tartışılmalıdır çünkü sapkınlık göreceli bir kavramdır...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar