Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Arkadaşlar size sevgili sorunumu beyan etmek istiyorum. Ben oyunun içinde bir yerde takıldım. Mekan da şu: Idolu aldıktan sonra bizim hatun yazıtları kaçırmış. Afetifettan la isla muela da buluşuyoruz gemisinin olmadığını söylüyor. Oxbay adasındaki Greenford a gidelim diyor orda ismini tam hatirlamiyorum, Questbook yazıtları tercüme ettirmek için Aurentis isimli bir adamla buluşmamızı söylüyor gelin görünki bu adam ortalarda yok. Bu adamla nerde buluşuyoruz bir yardım ederseniz çok makbule geçer.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 fenerdeki adam o[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar