PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 arkadaşlar assassin in yükünü kaldıramadığım için(kullanma olarak deil,masraf) yeni acc. ımı açtım we oyuna mage olarak yeniden başlıyorum elmorad female xD daha önce bi süre mage kullandığım için biliyorum mage hallında bazı tekbik bilgileri... yanlız karar weremediğim bi nokta war paper mage olacaım için elbiseler hp bonus olcak;sizce takılarda neye abanıyım? xD 2 . sorum ise mage de hp e werince hp artıyomu? xD 3.sorum;flame olarak kasmayı düşünüorum zaten az sora 60 olunca light a dönerim diye düşündüm sizce mantıklımı? sizden bi paper mage ile ilgili bildiiniz püf noktaları yazmanızı isticektim ama aramaya bak dicektiniz.. tavsiyeleriniz warsa onları da duymaktan mutluluk duyarım ayrıca nick: T1KKY olcak büyük ihtimalle daha ii bi öneriniz warmı? hepinize iyi oyunlar ayrıca milliyetin haberiyle iligili olarak istemeyen oynamaz bu kadar basit.. cwp larınızı bekliorum???? with my best wishes [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 16:10 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1- czde mp bonus yaramaz o nedenle hp bonus 2-full mp werecegin için hpye wermene gerek yok hp werince dogal olarak hp artar 3-paper light asla olmaz paper sadece flame olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nick hakkında bi önerisi olan yoqsa T1KKY açıorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 mage olarak sana tavsiyemi soyleyim 62+ olana kadar asla paper olma unutma paper olmak pet mage den daha pahalıdır.... item olaraksa hp and def beraber sahip olan takılar tercih et bu tabi cz için gecerli... [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 16:22 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 elimde +7 mage set +8 wizard vsvsvvs. war zaten eziq hem şuan gidip bide +7 +8 crystal basamam ayrıca paper magei sewiyorum pelerin ya-kışıo bayaa... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 beyler ozmn lwl 1 paper mage :D nick:T1KKY(inşallah kullanımda deildir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yuh ne diyim sana?!senin gibi her oyuna yeni başlayan bu soruları sorar da arama kısmını kullanmazsa vay halimize..sakın o mageyi areste açtım deme 10.000 kere yuh derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 .. edit: yuh yanlış konuya mesaj atmışım =) en azından şunu söyleyebilirim. nick iğrenç olmuş, oha fln oldum ve kal geldi. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:06 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya yeni başlamadın bu 1 kafama takılan bikaç şeyi sordum bu 2 arese alıştıım için başka yerde oynayamıyorum bu 3 zaten daha ii bi öneriniz warsa nickle ilgili yzrsnz sewinirim dedim bu 4 öle nick iirenç deyip geçmekle olmuyo bu 5 yeni serverlarda oynuyamıyom hem millet 60 olmuştur orda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 6-herkese ii akşamlar ben kaçar [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 19:03 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar