gozupek Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Selam silkroad severler (TRT spikeri gibi konuştum:D) Ya ben neden silkroad forumlarının diğer forumlar gibi böyle sürekli yazışmaların olduğu bir yer olmadığını merak ediyorum.Silkroad oynarlar bu kadar azmı bence dil fazlasıyla var. Mesela bir ara Aramil,druenler,jesterlar ve ismini hatırlayamadım nice arkadaşlar yazar çizerlerdi.Artık oynamıyorlarmı (Aramili KO forumlarında yakaladım^^) yoksa buraya yazmak mı çekici gelmiyor.Açıkcası ben sürekli takip ediyorum ve eski konuları karıştırmaktan küflere bulandım.Burayı daha çekici yapmak için fikirler düşünüyorum ama bişey gelmiyor yardım pls... Aktif ve kaybolmayan forum istiyorum.:))))) Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sıkıyor ya silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 pif süper destek oldu benim için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: sıkıyor ya silkroad ba$arisizim demiyorda ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ben silkroadı çok sevdim. 3 yıllık ko hayatımdan sonra bu oyun beni oldukça mutlu etti. Pk sı tabiiki ko ile yarışamaz ama en azından lvl kasmak için görevler sayısız. Ko daki gibi aynı mobun etrafında 19805713070316 kere dönerek lvl kasmıyorsun. Ayrıca görünüşler, itemlar, charlar, kullanılan silahlar ko dan daha görkemli. Şu anda en önemli SRO forumlarını tam gün takip ediyorum ve oyunu elimden gelen en iyi şekilde öğrenmeye çalışıyorum. Ben bu oyunu sevdim ve bu benim bu oyunu bayaaa uzun bi zmn oynıycağım anlamına geliyor :) O forumlara takılırımda sevgili paticiğimi unuturmuyum hiç :) Bende burdayım, hergün girip çıkıyorum. Umarım benim gibi bir kaç kişi daha olur ve bu forum canlanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aska geldim 49 oldum, 58 gormeden durmakta istemiyorum (en iyi glavie skill'i acilcak). genel olarak surf yapmadigimdan pasif gorunuyorum. ha tabi okuyorum surekli olarak forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oynuyoruz oynamaz mıyız? 60 oldum ben bu arada. her gün bakıyorum bu foruma fakat pek fazya yeni bi$i yazmadıgı için baktıgımla kalıyorum haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Arada bi gelin şenlenelim hatta SSler videolar filan güzel olmazmı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yaw SRO daki aksiyon beni tatmin etmemeye başladı, hep kasıyoruz başka birşey yok. PvP adına yeni birşeyler yapılmalı bence. Cape var, guild savaşları var diyebilirsiniz ama onlarda yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 thief kıyafetiyle jangan ferry lerin orda dur, dakikada saldıracak 5 hunter geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 pvp de oyuncunun yeteneğine bağlı hiç birşey yok... ko da combo yapardım... Burda tek şey uykusuz kaç saat oyun oynayabildiğin kesinlikle yetenek gerekmiyor... Buda pvp yi zevksiz yapıyor ki bence Trade bu açığı kapatıyor [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 18:28 tarihinde, New tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar