jesustur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yeni bir server acılmış. arese gec başladık, atı alan üsküdarı gecmiş hepten ezik kaldık. soyle bi warrior acayımda bizde bari adenanın guclu warriorlarından birisi oluruz diye. bir char actım moradona girdim. oldurecek worm bulamadım koxp userler yine iş başında. ne diyeyim yine hevesimiz kursagımızda kaldı. her gün bir sürü kospcu görüyorum. gm ler ne iş yapar anlamıyorum . burdan knight online deki türk gm ye sesleniyorum. sen ne işe yararsın. oyunu adil bi şekilde yönetmeyemi yoksa tanıdıgın adamlara kıyakcılık yapmayamı. istersen benide banla SERVER:ARES nick:KING_ARMY JOB:BLADE LVL:57 NOT: exp. puanlar alın teridir. koxp yoktur (ama keske yapsaydım nasıl olsa bu gmlerin hepsi zombi gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 olsun sen ares te kas boşver edana yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bu serverde herkez başlayacak koxp yapacaklar 2 ay sonra du yapacaklar yine olumpiyaya benzeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yeni server acıldı zaman cok güseldi 1 solucan basına 20 kişi düşüyodu :D lag mı desen Ks mi desen ne ararsan vardı :D:D:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 dun benim arkadaş ilk uniq itemini duşurmuş kekuru ring duşurmuş çoçuk çok seviniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar