Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fen bilimleri oss 2003 deneme 1 topigine gerek var gibime geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yava yavaş çıkmak lasım yukarı
ö yle höt die 280 alınca ne zevki kaldıd abi işin =)

işin acı kısmı zorları çözüp basitlerde çuvallamam matematikte =)
an an saçmalayaibliyosun

infeqted çok takma hoca kafana sonra yolun yarıısında depresyona girme.
nası yani vbana en yakın kişiye fark atmam gerekiyo anlamadım[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
mesela

sen 227,56 aldın sınıf birincisisin diyelim. sonrakilerin sıralaması eğer 227,12-226,82-226,46 ise sınıf atlayamazsın.

diğerlerinin sıralaması 220-215-213 gibi gidiyora sınıfı atlarsın.

ancak sınıf atlamadaki etkenler; 1. deneme ve 2. denemenin (daha olucaz) ortalaması alınacak bu %60 ı ediyor, diğer %40 lık parça ise artık her hafta sonu başlayacak olan bölüm sınavları. bir de hocalar kendi aralarında tartışacak sınıf atlasın mı atlamasın mı diye. ancak bu olaylardan sonra atlayabilirsin :)sınıfta kaçıncı olduğun da önemli bu arada.

artık yavaş yavaş puanlar artar. nasılsa okul açılıo derslerde eksiklerimi gideririm yavaştan..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
ben ilk sınavımı hatırlamıyorum bile :)
baya kötüydü 210 muydu neydi :) tabi öss de 267 çıktı o ayrı :)
çok kasmayın ya 240 alanınız bile var helal tam gaz devam :P[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
bunlar geçen seneki sisteme göre değilmi yani bu sene en yüksek 380 iken...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Ulan bende lise 2 yim bu sene 1 hafta sonra dershane sınavı var daha kitabı açıp bakmadım(dershane başlamadı ama)...
Benide tırstırdınız adi insanlar[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
ehi bende lise2 yim yarın motivasyon dersleri varmış ona gitçem :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
ne oluo bizi motive edecekler[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
Valla yazmadan edemicem ben yurt dışına gidicem okumaya ve gidiceğim üniversite türkiyenin üniversite sistemini ve üniversite puanını tanımıyo , kısacası adamlar sizin sisteminiz bizi ilgilendirmio dio..
Neyse ben genede babamın ısrarı üzerine dershaneye yazıldım fakat hiç oralı değilim eğlenmek için dersahneye gidiorum , geçen perşembe sınav olduk 252.*** bişi aldım ama hiç bi işime yaramıo :)[hline]*!Direct Drive*
Mesaj tarihi:
türkçeyi kaydırdımmı napdım bilmiom doğrum kadar yannısım war nerdese . Neyse sınıf ortalamasının üstündeyim sanırım atlıcam gerci ben sınıfımı sevmişdim üst sınıflardada jet hızıyla işliolar konuyu bişe annamıcam die korkuom[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
  • Yeni Oluştur...