Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yava yavaş çıkmak lasım yukarı ö yle höt die 280 alınca ne zevki kaldıd abi işin =) işin acı kısmı zorları çözüp basitlerde çuvallamam matematikte =) an an saçmalayaibliyosun infeqted çok takma hoca kafana sonra yolun yarıısında depresyona girme. nası yani vbana en yakın kişiye fark atmam gerekiyo anlamadım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 mesela sen 227,56 aldın sınıf birincisisin diyelim. sonrakilerin sıralaması eğer 227,12-226,82-226,46 ise sınıf atlayamazsın. diğerlerinin sıralaması 220-215-213 gibi gidiyora sınıfı atlarsın. ancak sınıf atlamadaki etkenler; 1. deneme ve 2. denemenin (daha olucaz) ortalaması alınacak bu %60 ı ediyor, diğer %40 lık parça ise artık her hafta sonu başlayacak olan bölüm sınavları. bir de hocalar kendi aralarında tartışacak sınıf atlasın mı atlamasın mı diye. ancak bu olaylardan sonra atlayabilirsin :)sınıfta kaçıncı olduğun da önemli bu arada. artık yavaş yavaş puanlar artar. nasılsa okul açılıo derslerde eksiklerimi gideririm yavaştan..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben ilk sınavımı hatırlamıyorum bile :) baya kötüydü 210 muydu neydi :) tabi öss de 267 çıktı o ayrı :) çok kasmayın ya 240 alanınız bile var helal tam gaz devam :P[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bunlar geçen seneki sisteme göre değilmi yani bu sene en yüksek 380 iken...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ıntıhar edıcem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ulan bende lise 2 yim bu sene 1 hafta sonra dershane sınavı var daha kitabı açıp bakmadım(dershane başlamadı ama)... Benide tırstırdınız adi insanlar[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ehi bende lise2 yim yarın motivasyon dersleri varmış ona gitçem :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ne oluo bizi motive edecekler[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Valla yazmadan edemicem ben yurt dışına gidicem okumaya ve gidiceğim üniversite türkiyenin üniversite sistemini ve üniversite puanını tanımıyo , kısacası adamlar sizin sisteminiz bizi ilgilendirmio dio.. Neyse ben genede babamın ısrarı üzerine dershaneye yazıldım fakat hiç oralı değilim eğlenmek için dersahneye gidiorum , geçen perşembe sınav olduk 252.*** bişi aldım ama hiç bi işime yaramıo :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 türkçeyi kaydırdımmı napdım bilmiom doğrum kadar yannısım war nerdese . Neyse sınıf ortalamasının üstündeyim sanırım atlıcam gerci ben sınıfımı sevmişdim üst sınıflardada jet hızıyla işliolar konuyu bişe annamıcam die korkuom[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sınav full konulardan mıydı yoksa sadece gördüklerinizden felam mı?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bende full konular sandım. Tebrik edecektim. :p Yine de fena sayılmaz puanlar.. :) Çalışın bakiim *hep bugünleri beklemiştir* ehhe[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar