Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ya nasi yaptiniz sinavda?? bu sitede yarin diyor insallah sayfayi dun koymuslardirda 45dk sonra yanitlari ogreniriz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eet dun koydular bende merakla beklıyorum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 30 dk kaldı heyecan dorukta :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eh evet bende düşündüm de böle bi topici sonra caymıştım. o kadar güzel geçmedi, çok basit hatalar yaptığımı düşünüyorum. dikkatsizlik sorununu yenmek gerekiyor. bence en geç bu gece açıklarlar.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 cold sen fm mıydın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet, beşiktaş şubesi.. bu arada umarım saat 14:00 da site çökmez geçen sene olduğu gibi ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ya uff en ıyı 245 fılan yaparım herhalde oda bakıcaz cok dusuk de gelebılır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yahu ben bu sınava bariz kıl kaptım. hoca sınıfta bi konu hakkında 15 tane değişik soru örneği gösterdiyse bu sınavda 16., 17. ve 18. örnekler çıktı. onlara kasıcaz diye vakit geçti sonra da hızlı yapmak zorunda kaldım. salı günü dersaneye gidicem kafalarına atıcam soruları.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok bu sene siteyi falan yenilemişler güzelleştirmişler geçen seneki gibi facia olacağını sanmıyorum :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 son 15 dk heyecan ıyıce arttı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben 260ve ustu bekliyorum bakalim ne buyuk capta got olucaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ınfeqted keske senın gıbı beklesem bohuu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ve saat 14.00[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hehe klasik fbm :) 10 dk içinde açıklamazlarsa ümidi kesicem. artık "yarın" saat 14:00 da bakarız ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ben öss sonucunu bile bu kadar heyecanla beklememiştim ya :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 fbm sınavları bir başkadır eno. :p eveeet fbm geçen sene olduğu gibi sınav sonuçlarını açıklamakta lamerlik yapıyo yine. akşama falan açıklarlar herhalde.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sonucunun hiç önem tasımadıgı bi sınav lol daha ii sınıfa geçsen ne oluack ki seviyen neyse orda oku da bişiler ogren cok ii sınıflarda jet gibi işliyorlar ogrenmeden geçersin sonra patlarsın :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yuh dela, amerika bile ırağı bu kadar bombalamadı :p gris manyağız biz, yeter ki sonuçları öğrenelim eheh :) benim de kimyadan full ihtimalim var. bio şüpheli fizikten kesin birşey kaçırmışımdır vs. :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ve sonuçlar açıklandı.... feci yavaş sayfa açılmıo[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nıh tıkanın kalın öyle :) lise sınavı açıklanırken ben açıklanır açıklanmaz girmiştim sora iki site de (trt ve meb) kitlendi sora siteler kapandı (sora açıklarız bi daha dediler) ve 1 saat sora ancak açılmışlardı[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Sonuçlarınızı yazın da sizin için yorumlarda bulunalım üniversiteliler olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekledigimin cok altinda cikti ah su karta bir bakabilsem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 227,53 sayısal sanırım sınıf atlıycam ama sınıfın ortalaması 210,92 tabi bu dershanede işler nası yüüyo bilmiyorum.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sınıf ortalamasına bakılmıo, sana en yakın kişiye fark atman gerekio 10 puan gibisinden.. benim 228 miş yani tahmin etmiştim 240-245 belki düşünüodum ama konsantrasyon çok önemli eh. artık focus, meditation bi de magery kasıcam bu sene :-p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 oha 240 kusur ama genede cok dusuk geldi bana ya bu sene girenler ilk sinavlari kotu olan varmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar