Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fen bilimleri oss 2003 deneme 1 topigine gerek var gibime geldi

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

eh evet bende düşündüm de böle bi topici sonra caymıştım. o kadar güzel geçmedi, çok basit hatalar yaptığımı düşünüyorum. dikkatsizlik sorununu yenmek gerekiyor.

bence en geç bu gece açıklarlar.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben bu sınava bariz kıl kaptım. hoca sınıfta bi konu hakkında 15 tane değişik soru örneği gösterdiyse bu sınavda 16., 17. ve 18. örnekler çıktı. onlara kasıcaz diye vakit geçti sonra da hızlı yapmak zorunda kaldım.

salı günü dersaneye gidicem kafalarına atıcam soruları.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sonucunun hiç önem tasımadıgı bi sınav lol
daha ii sınıfa geçsen ne oluack ki seviyen neyse orda oku da bişiler ogren cok ii sınıflarda jet gibi işliyorlar ogrenmeden geçersin sonra patlarsın :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

yuh dela, amerika bile ırağı bu kadar bombalamadı :p

gris manyağız biz, yeter ki sonuçları öğrenelim eheh :)
benim de kimyadan full ihtimalim var. bio şüpheli fizikten kesin birşey kaçırmışımdır vs. :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

nıh tıkanın kalın öyle :)
lise sınavı açıklanırken ben açıklanır açıklanmaz girmiştim sora iki site de (trt ve meb) kitlendi sora siteler kapandı (sora açıklarız bi daha dediler) ve 1 saat sora ancak açılmışlardı[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!!
Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.

Sosyal ağlarda paylaş

sınıf ortalamasına bakılmıo, sana en yakın kişiye fark atman gerekio 10 puan gibisinden..

benim 228 miş yani tahmin etmiştim 240-245 belki düşünüodum ama konsantrasyon çok önemli eh. artık focus, meditation bi de magery kasıcam bu sene :-p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...