darkleee Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraftexp1/media.html?sid=6136896&mode=gameplay&autoplay=6136896 Leeroy-Jenkisi yeni gorduğum için burun kıvıranlara gelsin buda :D [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 07:29 tarihinde, darkleee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu sitede download opsiyonu tam olarak nası çalışıo? Yani mesela paralı bi üyelikmi lazım yoksa mail yeterlimi. Boşu boşuna 50 boşluk doldurmayalim (stream sistemleri cok kotu gamespotun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mecbur uyelik sanırım Ama bloodelfin o demon armor skillini kullanması beni bitirdi bi human warlock olarak exp geldiğinde hordede gorceksiniz beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi bende de level 60 lock var ama hasta oldum shadowbolt ta cok guzel deamon armor da offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 demon armor süper ya benimde level 20 lock var caydım kasmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eywaaah oyun çıkınca orgrimarda birsürü bloodelf olcak anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Arcane Torrent instant 2min cooldown silence all enemies within 8 yards for 2 sec in addition will convert the arcane energy from mana tap into 12 to 140 mana per combo point Mana tap 20 yd range instant 10 min cooldown dirains 50 mana from the target converting that into arcane energy that surronuds the bloo delf can stack up to 3 times bu iki ozelliğe dikkat bunu baska bi movide görmüstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar