by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 uğur mumcunun bir konferans sırasında türk kimdir diye başlayıp türkü tanımladığı bir cümlesi war bu cümleyi tam olarak bilen warmı bana lazımda şöyle bişeydi "türk italyan usuluna göre yargılanan alman üsuluna göre cezalandırılan.... " en sonundada "ve türk islam üsuluna göre gömülen kişidir" diye bitiyor şimdiden teşekkürler ........ eski nicklerimiz yalan oldu yeni üyelik alma ne zaman açılacak"fenerbahce" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ? [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:36 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 niye editledin doryy :) bu id arkadaşımın id si benim id yalan oldu o sondaki sitemdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 nediyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Var öyle bi yazısı ama bulamadım şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Llama kardeş sen ne diyorsun bilip bilmediğin konularda yorum yapma biliyorsan cevap wer bilmiyorsan ne diyon ya diye tepki werme oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bu mudur? said: Türk vatandaşı, İsviçre hukukuna göre evlenen, İtalyan Ceza Kanunu ile cezalandırılan, Alman Ceza Usulüne göre yargılanan ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 "Türk vatandaşı İsviçre Medeni Kanununa göre evlenen İtalyan Ceza Kanununa göre cezalandırılan, Alman Usul Kanununa göre yargılanan ve İslam Hukukuna göre de gömülen kişidir" buyrun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 üstüne bak gotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yazıyı biliyorum sadece nickle konuyu birlikte yazamana tepki verdim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar