Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sesi kaydetmek

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

Oyun oynuyorum müzikler çok hoş insanın hoşuna gidior. müziklerini arayıp bulmaya çalışıncada avcunuzu yalıosunuz. (pop warrior withini cok aradım 2 tane hariç bulamadım mesela) ben oyunu oynarken çalan müziği direk olarak kaydedebilecek bir program warmı? frapsın ses kaydeden modeli bir nevi? yada ne gibi bir düzenek yardımıyla makinede çalan müziği güsel bir şekilde kaydedebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

sndrec32

windowsun normal programıyla yapabilirsin... ses kartın destekliyorsa direkt çıkışı kaydedebilirsin... desteklemiyorsa gidip bi tae iki ucu 3.5mm(bilgisayara giren işte) jacklı kablo alcan birini çıkışa diğerini girişe başlican...

winampa plugin ekleyerekte öyle birşeyler yapyıodun sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir ses kaydedici program ile vindozun tüm seslerini kaydetmen mümkün. sadece kaydın nereden alınacağını ses denetiminde ki kaydederken kısmından ayarlaman gerekli. mesela mikrofondan kayıt yapacaksan mikrofonu seçersin. başka bir girişten yapılacaksa kayıt diğerini seçersin. kaydederken kısmında karşına çıkan seçeneklerden mutlaka biri işe yarayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha tamam şu kablo
hatırladım yaww eski makinede wardı kablodan ohh be
girişi çıkış tamam halleettim ve oldu
çok güsel.
tek gereken şöle uzun kayıt yapabilien bi soundrecorder.
aramaya başlıycam sizin warsa bildiginiz söylerseniz sevinirim
çok saolun teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

goldwave, soundforge programları iş görür. ayrıca kabloyu napacan onu anlamadım. eskiden walkmani line-in den bağlar kaydederdim ama senin istediğin şey farklı. kayıt seçeneklerinden "what i hear" ı seçersen (bu seçenek büyük ihtimalle vardır) ve sonra üstteki programlarla kaydedersen sorunun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...