Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilinize En Güzel Jest...

Llama

Öne çıkan mesajlar

niye bir kıza sevgililer günün de hediye almak zorundasın yada niye onu mutlu etmem lazım moduna geçiyoruz ki ?

bırakın onlar geçsin $u moda. erkek milletinin tutumu kızlaarın orasını komili gibi çıkardı bulutlara.

bir kadın için mutlu bir yaşam için bir erkek lazım değil mi ? erkek için şart değil bence bir kadın. allah aşkına kadınlar için köpek olmaktan vaz geçin onlar olsun köpek.

p.s: bu threadi açana bi lafım yok yeri geldimi özür dilmeyide bilmek lazım , ben lafımı ortaya attım.[hline]
[b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.|
Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
Sosyal ağlarda paylaş

her randevu(ne bıcım kelıme lan bu?)ya bır gulle fln gıt.. okuldaysa sırasına gul bırak..

ben bıkere denemıstım bı ıse yaradımı bılmıyom.. ama guller guzel cıcektır..[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 12 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki:
stefan aynen katılıyorum.. .Nasıl biz bu kadar kendimizi kastırarak onları mutlu etmeye çalışıyoruz? Onlar neden bizi memnun etmiyorlar?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

gülü mülü boşverin abi şunu okudum şimdi bitti olay abi ne gulu? bılmem nesı ya.. bundan sonra boyle hersey karsılıklı yazcam kenaraa bana bunu yaptı sunu yaptı dıye :)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...