Stefan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 niye bir kıza sevgililer günün de hediye almak zorundasın yada niye onu mutlu etmem lazım moduna geçiyoruz ki ? bırakın onlar geçsin $u moda. erkek milletinin tutumu kızlaarın orasını komili gibi çıkardı bulutlara. bir kadın için mutlu bir yaşam için bir erkek lazım değil mi ? erkek için şart değil bence bir kadın. allah aşkına kadınlar için köpek olmaktan vaz geçin onlar olsun köpek. p.s: bu threadi açana bi lafım yok yeri geldimi özür dilmeyide bilmek lazım , ben lafımı ortaya attım.[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 mesela bu gün benim doom günümdü kız arkımın bişey almasından öte bütün gün beraberdik ve bence en güzel hediyeydi :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 her randevu(ne bıcım kelıme lan bu?)ya bır gulle fln gıt.. okuldaysa sırasına gul bırak.. ben bıkere denemıstım bı ıse yaradımı bılmıyom.. ama guller guzel cıcektır..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 çiçeklere yazık koparıyosun ölüyolar onun yeine gül bahçesi hediye et iki gün sonra atamasın.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 niye ama ne güzel olmazmı kendine ait bir gül baçesinde seviglnle oturuken şarabını yudumlarsın oh be süper![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Estel_Anorien, 12 September 2003 20:59 tarihinde demiş ki: stefan aynen katılıyorum.. .Nasıl biz bu kadar kendimizi kastırarak onları mutlu etmeye çalışıyoruz? Onlar neden bizi memnun etmiyorlar?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım gülü mülü boşverin abi şunu okudum şimdi bitti olay abi ne gulu? bılmem nesı ya.. bundan sonra boyle hersey karsılıklı yazcam kenaraa bana bunu yaptı sunu yaptı dıye :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hocam bi kız sevgilisme aşığımdır aşıksam zitmişim parayı....[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: PhalanX, 12 September 2003 18:46 tarihinde demiş ki: Mare falan versem sevinmez mi acaba?[hline]Just gris.. Yuh be bu kadarmı kaptırdınız kendınızı uoya :)[hline][b]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar