Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ne yapardınız ...?[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayatını bağışlardım[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kendimi ona hediye ederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 mutlu olacağı şeyi yaparım[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sıkardım.. elini söylerdim aşk sözlerini sonra unut gitsin derdim..[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: BabacumMostors, 12 September 2003 02:58 tarihinde demiş ki: mutlu olacağı şeyi yaparım[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle ne mesala ?[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Karakurt, 12 September 2003 02:51 tarihinde demiş ki: hayatını bağışlardım[hline]Est solarus oth mithas! ninja kemal acımaz ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 acımaz [Bu mesaj Karakurt tarafından 12 September 2003 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ninja kemal da var bilmiyormusun yoksa ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Llama, 12 September 2003 03:03 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 12 September 2003 02:58 tarihinde demiş ki: ne mesala ?[hline]Metall ya ne bilim olmayan sevgilimin neyden mutşlu olduğunu nerden biliiim...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ildo sapız diyorsun yani :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: BabacumMostors, 12 September 2003 03:06 tarihinde demiş ki: said: Llama, 12 September 2003 03:03 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 12 September 2003 02:58 tarihinde demiş ki: ne mesala ?[hline]Metall ya ne bilim olmayan sevgilimin neyden mutşlu olduğunu nerden biliiim...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle :P[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 llama quote faciası yaptın ya..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 olduda red mi ettik... (evet) ama reddedildimde (buna da evet)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hem ben aşksız prensim yaklaşmayın yoksa şarkı söylerimen bet sesimle[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Güneş doğumu,batımı gibi bi olay izletebilirim bi şişe kırmızı şarapla.Ardından güzel bi yemek. Gerisi bize kalmış... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Kişiye göre kıza göre erkeğe göre değişir. genelde doğaçlama olsa daha güzel olur. En ince mevzu ise aslında partnerinizin çok sıradan yaptığı bi davranışa karşı o davranışın sizin dikkatinizi devamlı çektiğini her davranışının özel olduğun hissettirmek olabilir. söz gelimi partneriniz arabaya bindiği zaman her seferinde arabanın aynasını açıp yüzünü saçını falan kontrol ediyor olabilir. bu cok sıradan bir davranıştır onun için. fakat siz bi gün onu almadan önce arabanın aynasının içine bir gül koysanız o arabaya bindiği zaman aynayı aşağı doğru açınca o gül kucağına düşse.. :) yani gerisini siz hesaplayın. :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 lament configuration box hediye ederdim (bkz: hellraiser 6) hhehe nası evil ım ben niohohoho[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 benimki için en güzel jest benim zaten :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 o kadarda abartmak gerekmiyo aslında çok kolay mutlu oluyolar bi keresinde bi gün önceden bi çiçek vardı elimde onu yolup yolup yapraklarını biyere koymuştum ertesi gün bizdeydi kız bende öyle sağa sola bakınırken onları bulmuştum alıp suratına üflemiştim :) çok sevinmişti sonra bigün kukla tarzı bişey almıştım ses çıkartan acayip onlada mutlu olmuştu... bi gün bi şarkının sözlerini bi kağıda böyle ilginç bi şekilde yazıp vermiştim.... gibi gibi....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yuh gris mare ıssısrır kızı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Tamam da niye ona jest yapıcan ? | Re'nhart Comm. Inc A.Ş T.C Flc. Ltd. | Icewind J.Crown ***MauL [Bu mesaj Stefan tarafından 12 September 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Demekki bi hacetleri var kızdan dimi alla alla :D[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Stefan, 12 September 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Tamam da niye ona jest yapıcan ? | Re'nhart Comm. Inc A.Ş T.C Flc. Ltd. | Icewind J.Crown ***MauL [Bu mesaj Stefan tarafından 12 September 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] O sana yapsın[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 stefan aynen katılıyorum.. .Nasıl biz bu kadar kendimizi kastırarak onları mutlu etmeye çalışıyoruz? Onlar neden bizi memnun etmiyorlar?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar