Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hatası nedir bunu diyor ve login hatası da veriyor nedendir bilen var mı?[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 o sık karşılaşılan bi problemdi ben de oynarken. şimdi hatırlamıyorum ama oyunun sitesine gidip sıkça sorulan sorular bölümüne bakarsan cevaba ulaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tamam sorunu buldum directx den kaynaklanıyormush tesekkur ederim[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 açıklasana nasıl çözdün. bende yedek makinamda oynamak istediğimde bu sorunla sık karsılasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya directx i 8.1 e yükseltcen, yada grafik kartini www.nvidia.com dan upgrade etcen, yada daoc dosyasina gircen ordan user.dat dosyasini silcen, sonra ayarlardan baska bi resolution secicen ki error u birdaha vermesin... user.dat dosyasini silince, 800x600 a geri döner oyunun ayarlari ! bukadar =)[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evt directx surumunu yukselttim hersey duzeldi bende. cd dekini kurdum once 8.1 i yani test yaptirttim direct 3D yi yapamadi anlamadim bende makine kafayi yemeye basladi sanirim benim :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar