patateskabak Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 allah belasını versin soe nin de lucas arts ında hiç yapmasaydınız bu oyunu daha iyi olurdu, herifler sanki işkence yapmaktan zevk alıyo adi şerefsiz kalitesiz gereksiz şahsiyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 swgyi ben satin aldim, kendim oynicam, kapiyoruz serverlari. hadi bakiim toplanin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ulan binlerce fanın bi isteği var o da pre-cu, Lucas ın keni adam olsa parmağının bi hareketiyle sağlam bi projeye başlarlar derhal, ama o da filmlerin içine etmekle meşgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 işte bunu bi anlasalar... ama soe ve la işte en beklenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi bir iki hafta daha beklerim, bi haber gelmezse yapacak bişey yok, başka bir oyuna başlarım, eve online falan güzelmiş bayada bi yeni oyun geliyo... Lucas ın yaptığı sattığı hiç bir şeye de bi daha elimi sürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar