huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Crack baktım ama bir sürü şey anlatmışlar ama hiç biri aklıma yatmadı. Sensible'ın taktiği deneyeyim. Forumlarda okuduğum birşey ilgimi çekti. Gavuristanda EALink üzerinden oyunu alanların DVD kaybetme derdi yokmuş. Tekrar çekiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Sensible'ın dediğini yaptım oldu. Beklerim, oyundayım bir süreden beri ilk defa. FL'ye alın alo; huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ya arkadaşlar ben oyunu oynayamıyorum? 1.25 midir nedir o yamanın full versiyonunu yükledim ealink'den ama oyuna girince senin version eski diyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hmm ben siteden yüklemiştim, sorun yok. Bi de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 2142 2 kadar sarmıyo insanı kılaslarıda almışlar birbirlerine sokmuşlar zaten empde sinir bozucu bi anda lay lay lom diye uçarken motorların susması pek iyi olmuyo insan için.Açılış videosunu seyretmek oyunu oynamaktan daha zevkli...Mac iyi ama ona söyleyecek bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar