Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Godfather

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yükledim,oynadım.yazık etmişler godfather efsanesine oynanabilirlik vahim.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 23:33 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mouse kontrolüne alışamadım ilk girdiğim actionda isyan ettim kapattım oyunu.optionsı arastırdım ama invert mouse olmadığı halde invert bir oynanış sergiledi kötü etti.
Mesaj tarihi:
nerdeyse tüm yorumlarda ki basta gamespot geliyor oyunun gta nın kötü bir kopyası oldugu yönünde.. bilmiorum ben baya sogudum oyundan indirmeye bile gerek duymuyorum
Mesaj tarihi:
oynamadim ama en kisa zamanda oynamak istiorum zira gamespot bu oyuna iyi not vermişti hatta yanliş hatirlamiosam, "ticari kaygi taşiyan bi film oyun icin oldukca başarili" "oyunda cok şey gta dan araklanmiş ama iyiki de araklanmiş" tadinda bi ikide yorum vardi. Ps2 versiyonuda olabilir tabii bu bahsettigim.

edit: eet gs her 2 platform icinde 8.1 vermişki gs un notu kittir :P

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 04:57 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aynı sorunlar bende de var arabadan inilmiyo ve mouse sağ sol da ters... aslında nasıl düzelteceğimizi buldum, controllerin altında reverted diye bir bölüm var oradaki mouse tick ini kaldırmamız gerekiyo ama ok dedikten sonra gene tick li haline dönüyor, oynanış tamamen iğrenç olmuş hiç beklediğim gibi çıkmadı oyun :(...
Mesaj tarihi:
http://tinyurl.com/q9vzg

malesef oyun orjinal olmadıgından kaynaklanıyormuş.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:53 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:53 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:55 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
temiz bir yükleme yap. mi-gtg.mds dosyasını daemon tools ile yaratacağın dvdrom a ata. sd4hide ı yükle o programda hide özelliğini çalıştır. oyunu orjinal exe sinden çalıştır.
Mesaj tarihi:
Peki benim oyunum deamon tools ile yüklenmiyor.Normal install+crack yapılıyor fakat aynı sorun bende de war(arabadan inememe).Benim ne yapmam lazım bilen varmı?
Mesaj tarihi:
bence oyun kotu değil. ancak cracklendiğinde kontroller sapıtıyor oynanamaz bir hale geliyor. anlattığım şekilde duzeltince o sorun ortadan kalkıyor.

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 10:01 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...