endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Burda Jade in de ne kadar buyuk bir insan oldugunu anlıyoruz onun icinde topic acılyo zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sabahdan beri konusuluyo bende koydum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 b.k varda orc oluyonuz dengeler nbozuluyo atross kesecez np için tövbe tövbe olun herkes olsun human kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 orc olmadı inter war da aress karus oldugu için boyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 afferin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bende ilk gordugumde orc mu oldu dedim ama sonra aklıma geldi inter war icin olabilecegi ve oyleymiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gerçekten mi yoksa kalıcı olarak mı herkes geçiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yok yaa kalıcı olarak gecyo sadece inter war icin ondan sonra ordaki char silinyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Benim Orc olmam imkansizzzzzz Bu interserver savasinda basima gelen hazin sey :D :D Ares serveri ugruna dustugum duruma bak saklaban ettiniz he :) Hic sevmem boynuzu hiiiiiiicccc :D :D Geyik gibi iyyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @iamLight Sen bizim clan webdeki sloganimizi biliyomusun ? Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin, sonsuza dek vatansever, olene dek El Morad :))))) Herkez orc olsa Piana da tek basima otururum cayirda gavoltlari seyrederim :D :D yine de olmam [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 13:55 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [spo]http://img238.imageshack.us/my.php?image=26xa1.jpg[/spo] Canın sıkılmıcakmı tek ba$ına? [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 14:06 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 lol sıkılmaz Turumun son ornegi olarak gezerim vatanim topraklarinda :) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 15:05 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Benim Orc olmam imkansizzzzzz Bu interserver savasinda basima gelen hazin sey :D :D Ares serveri ugruna dustugum duruma bak saklaban ettiniz he :) Hic sevmem boynuzu hiiiiiiiccc.c :D :D Geyik gibi iyyyk aip oluyo burda bizde warrioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arda jade ile pek sıkıfıkısın bakiom da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hellory sende ne kadar eski topic varsa uplıon bakıom? :D pati açılıar açılmaz post kasar gördüm seni. sen gel bakım bi garbıca orda upla istedigin konuyu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ya sabahtan beri pati yi dolaniyom. ss bolumunu yeni bitirdim cok bomba seyler var :) poli hakkında değişik şeyler öğrendim :) baktim arda eski konulari up lamiş bi de ben uplayam dedim :D özlemişim pati yi be... off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 jadeyle sorunum yokki olum ben ordaki kişilerle var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bi şarkı vardı nasıldı ya tam hatirlamiom evir çevir kıvır çevir salla ne kadar sallarsan salla asdasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arda ne demek ordakilerle sorunum var benle ne sorunun varsa adres verim gel sdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hayri seni tanıdığım günü zaten yas ilan ettim heryıl o gün kendime kızıyorm nerden tanıştın bu noob ötesi adamla xD sende biliyon kimler olduğunu T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 oha kanka msn ver diye yalvardıgın günleri ne çabuk unuttun lam falcon spotunda xD ha bi de ss vardı bi town çektim için sızladı intihar edion bi ss yüzünden :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gene paticik ve gene jadee I love you paticik eskiden oldu gibi saygilar oje ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar