fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaşlar bende bundan var =) bununla dvdye yedek almak istiyorum yapamazsın gibisinden bişeyler diyor nasıl çözerim? onun hazırladığı backup dosyasını dvdye atsam ne olur? restore etmek için programı tekrar kurmam gerekir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bazı dvdlerde koruma var, yapabileceğini sanmıyorum. ama backupğ dosyasını bir atmay dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 nası dvdlerde koruma var? o ne demek ghost yapılamayan dvd diye koruma mı olurmuş.. o değil ben daha cdye yazma kısmını bulamadım onu bulursam sorun kökten hallolcak zaten... yani normal deneyince hedef olarak dvd-rw secince cd-dvd ye yazılmaz dost bu diyor.... hatta kurarken de.. "cd-dvd is not the best for backup" gibisindden bişeyler zırvaladı. ok0k diyerek geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hayret bu sefer oldu sorun çıkartmadan... şimdi gönül rahatlığıyla format atiyim bir de documents and settings klasörünü d: ye atmak gibi bir şansım varmış o nasıl olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 norton ghost çok kötü bir program bu ve bunun gibi hatalarla daha çok karşılaşırsın acronis true image 9 yükle ghost sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ghostla yedeğini yaptım dvdye çektim ama bootable değil? ne yapıcam da bootable yapıcam onu yoksa pek bi anlamı kalmıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 evet ghost yüzünden arşivin kaybolabilir dikkat et yada kullanma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ghost un boot disketiyle başlatıp senin dvd deki image'yi gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ghostun boot disketi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar