Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erken kalkmak

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Huzurluyum. Gevşemişim. Uykunun verdiği sıcaklık içinde çok rahatım. Tatlı rüyalar görüyorum. Sonra o ses! Tatlı rüyaları kabusa çeviren, sıcaklığı alıp götüren, kurduğunuz saat ya da cep telefonunun alarmı! Zangır zangır bağırıyor. Kalk bakalım, bugün seni bekleyen birsürü iş var yine ha ha! diye dalga geçiyor benimle.

İlk adım.En zoru. Göz kapaklarımı açmak. Ne kadar da ağırlar. Acaba çalan alarmı yok sayıp , gözlerimi kapalı tutsam mı acaba. (Alarm hala kafamın içinde gıcık sesiyle çalmaktadır). Offf nerde bu , kapatayım şunu.....ve elimi kaldırmamla uyku hali gider!
Sinirim bozuk bir şekilde doğrulurken, etrafa bakarım. Dağınık toplanması gereken bir oda, yapılması gereken bir çanta. Bu kadarla kalsa? Üstüme geçirecek birşeyler bulmak.
Hele ki ne zor, gideceğiniz yere yetişebilmek için kalkar kalkmaz kahvaltı yapmanız gerekir ya..

Tam mutfağa giderken gözüm kapısı açık olan banyonun aynasına takılır. Aaaaaa!! Saç baş dağılmış. Berbat haldeyim yine.

İstemeye istemeye işler tamamlanır. Uyku sersemliği ile yarım yamalak bağlanan ayakkabılar sizi dışarı doğru taşırlar.
Dışarı çıkarısınız, yüzünüze çarpan rüzgar sizi kendinize biraz olsun getirir. İşte o zaman hatırlarım evde kesin birşeyler unuttuğumu. :)

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 21:52 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim alarmı erteleme hastalığım var. 9 ar dakikalık ertelemelerle 2-3 saat daha uyuduğumu biliyorum ben.

ama son zamanlarda bir uyanamama hastalığı başladı bu sorunu nasıl çözerim bilmiyorum. sanırım sorumluluk bilincimi yitirdim. sallamıyorum ders falan ama kötü birşey bu.

bu sorunum için çözüm önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...