OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: OutTrader, 14 September 2003 00:24 tarihinde demiş ki: sabun yapma işlemi o kadarda zor deil yakiyorlar kazanda kaynatiyorlar yani sabun yapılmışlardir muhtmelen ama kimi yaptilar belli deil yahudiler bu olaydan buyuk zarar gormushlerdir ama bi tek onlar yakilmadi cingeneler flnda yakilmisti butun yakilanlarin sayisi anca 6 milyondur[hline]Mors certa et hora certa 6 milyon yahudi için kaç kazan gerekir ve o kazanlar kaynarken ortaya nasıl bir koku çıkar? iskeletlerde sonuçta gömülmezmi?[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hayır demek istediğim şu mesela bir erkek beyninin sadece bir tarafını kullanabilir sağ veya sol tarafını o ayrı bir konu sağ ve sol ancak beynini sağ tarafını kullanalar solak ve sanata daha yatkın kişilerdiye biliyorum herneyse bu farklı bir konu. Kadınlar ise erkekler gibi değil beyinlerinin 2 tarafınıda kullanırlar ağırlık olayıda farklı ben taraf olarak diyorum bishopun sorusuna cavaben. Ayrıca bildiğim kadarıyla kemikler sabun yapılır etler fln doğada kaybolur zaten. Sabun olayından sonra ortada kanıt kalmaz kimse kaç yahudi öldürülmüş ispat edemez bunu [Bu mesaj Vodan tarafından 14 September 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hem solagım hem sanata yatkınım hehe :) kemiklerden düme yaglardan sabun yapıldı diyorlarda uraşcaklarını sanmıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 vodan demek istediğini anladım, yanlız erkekler de iki tarafını kullanabiliyor bunun cinsiyetle ilgisi yok olması da saçma zaten ama illa ki kaynak sorarsan discovery ve national geographic'de bununla ilgili birkaç tane belgesel yayınlandı ama kaynağa ihtiyaç yok böyle birşey için. Diyip bu konuyu kapatıyım sapmasın konu.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Evet bende konuyu saptırma taraftarı değilim fakat böyle çünkü biz bunu derste gördük discoveryde deil. Eğer bulursam o kitabı aynen yazarım buraya diyip bu konuyu geçelim.[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar