axicocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaşlar tüm pati ailesinin anlayişina siğinarak özür diliorum... ben ve 1kaç arkadaş sıkıntıdan mı nedir bilemem ortam gereği top.ic patlatma olayina girdik :) jadereal ve f9 cz de orc lari önüne katarsa topicleri sayemizde! patladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Sıra bunda mı bu ne zaman patlıyo yoksa bu zaten patlak mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bu patlamaz kolay kolay :) vajinusmus imiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ahah oda guzel ama millet lvl kasmaya gitti 2-3 kişiylede topic patlatılmaz ki :D(Benim suan icin lvl kascak charım yok olsa bende gitmiştim)open my account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 id: axicocuk şifre: nazliii lvl 62 arc mage gir bunla oyna :) birakali 1 yil oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 lan insan pm den verir şimdi gircem dc verdircekler :D neyse ben afk yemek yicem sonra devam ederiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar