fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 başlat çalıştır shutdown -s -t 1800 iptali için shutdown -a ------ Kullanım: shutdown [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m bilgisayaradı] [-t xx] [- c yorum] [-d up:xx:yy] No args Bu iletiyi görüntüle (-? ile aynı) -i GUI arabirimini görüntüle, ilk seçenek olmalı -l Oturum kapat (-m seçeneği ile kullanılamaz) -s Bilgisayarı kapat -r Bilgisayarı kapat ve yeniden başlat -a Sistem kapatmasından çık -m bilgisayaradı Yeniden başlatmak/çıkmak için uzak bilgisayar -t xx Kapatmak için zaman aşımını xx saniyeye ayarla -c "comment" Kapatma yorumu (en çok 127 karakter) -f Çalışan uygulamaları uyarmadan kapanmaya zorlar -d [u][p]:xx:yy Kapatma için neden kodu u kullanıcı kodu p planlı kapatma kodu xx asıl neden kodu (256'dan küçük pozitif tamsayı) yy ikincil neden kodu (65536'dan küçük pozitif tamsayı) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:39 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ]
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 xp'de shutdown diye bir komut var. kapatma işlemini kesmek ya da başlatmak için kullanabilirsin. aynı zamanda bu hedenin -t diye bir de parametresi var. bununla da saniye cinsinden süre belirtebiliyorsun. bir dene istersen. konsola shutdown -h yazarak parametreleri görebilirsin.
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben daha açıklayıcı yazdım. fast'in post silinsin, benim ki kalsın :p
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 adam program istemiş, komut yazmışsınız ikinizinki de silinsin :p zamman el emeği göz nuru :)
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 shutdown.exe bir sistem komutu değil, başlı başına bir programdır. hıh! : p
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 said: xp'de shutdown diye bir komut var. neyse aramızda münakaşa etmeyelim, fast ın postu silinsin hehe
Jabba Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kardeşine söyle kapatsın, kapatmazsa döv.. kardeşin yoksa yukarıda ki şeyleri tavsiye edebilirim.. herkezin post silinsin benim ki en doğrusu..
Öne çıkan mesajlar