zlorwf Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Tarzında bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 başlat çalıştır shutdown -s -t 1800 iptali için shutdown -a ------ Kullanım: shutdown [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m bilgisayaradı] [-t xx] [- c yorum] [-d up:xx:yy] No args Bu iletiyi görüntüle (-? ile aynı) -i GUI arabirimini görüntüle, ilk seçenek olmalı -l Oturum kapat (-m seçeneği ile kullanılamaz) -s Bilgisayarı kapat -r Bilgisayarı kapat ve yeniden başlat -a Sistem kapatmasından çık -m bilgisayaradı Yeniden başlatmak/çıkmak için uzak bilgisayar -t xx Kapatmak için zaman aşımını xx saniyeye ayarla -c "comment" Kapatma yorumu (en çok 127 karakter) -f Çalışan uygulamaları uyarmadan kapanmaya zorlar -d [u][p]:xx:yy Kapatma için neden kodu u kullanıcı kodu p planlı kapatma kodu xx asıl neden kodu (256'dan küçük pozitif tamsayı) yy ikincil neden kodu (65536'dan küçük pozitif tamsayı) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:39 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 xp'de shutdown diye bir komut var. kapatma işlemini kesmek ya da başlatmak için kullanabilirsin. aynı zamanda bu hedenin -t diye bir de parametresi var. bununla da saniye cinsinden süre belirtebiliyorsun. bir dene istersen. konsola shutdown -h yazarak parametreleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hehe ben önce yadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben daha açıklayıcı yazdım. fast'in post silinsin, benim ki kalsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yoo yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 adam program istemiş, komut yazmışsınız ikinizinki de silinsin :p zamman el emeği göz nuru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 shutdown.exe bir sistem komutu değil, başlı başına bir programdır. hıh! : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 said: xp'de shutdown diye bir komut var. neyse aramızda münakaşa etmeyelim, fast ın postu silinsin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kardeşine söyle kapatsın, kapatmazsa döv.. kardeşin yoksa yukarıda ki şeyleri tavsiye edebilirim.. herkezin post silinsin benim ki en doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hmm jabba haklı sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar