EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bone lordu öldüremiyorum hep partymi ele geçiriyo etrafındaki adamların hepsini temizledim ama bone lordun kulesine yaklaşamıyorum nasıl geçileceğini anlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 1)burda disciples oynayan adam bulucanda... 2)UD campına geçmeye başarmış olanını... 3)Bide BOneLordu yenmiş olanını 4)BUraya üşenmeyip msg yazanını bul helal olsun walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Hatirladigim kadari ile Mermaidlere yardim edersen onlarda sana artifact tarzi bisi veriyorlar onu tasidigin zaman Bonelord senin party'ni ele geciremiyor.Mermaidlerin haritanin bati tarafinda olmasi lazim.Mermaidlerin verdigi questte kolay bisi idi.Quest'i yap zaten gerisi kolay hatta o begenmedigin BoneLord o bolumu gecince sana bir surpriz yapicak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 niahaha queenin kardeşini o noktaya götürdüm ama bişi olması oraya buraya dolaştırdım hiçbi gelişme olmadı bende onu mountain clansa öldürttüm queeni ve ordusunu da kestim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 o questte doragons eyeı buldum onunla bişi olabilirmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Dragon's Eye ile ilgili zaten mission'a baslamadan söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kaçırdım ne diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar