Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ya beyler herkes anlaşsın böle horde ally ayrı olmiyak ya herkes ally olsun yada horde :D , ally olursak NE Rogue hunter , horde olursak orc shaman yada troll rogue :D hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Horde / Alliance 'dan ziyade birden çok PVP serverı açılacak anladığım kadarıyla. Hangisinde oynayacağımızda önemli :) Birde kolpa mı acaba diyenler tereddüte düşmesin %100 açılıyor max 5-6 günü var, max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet çarşamba günü açılıyor , içimden bi his birinin rp pvp birinin pvp olacağını söylüyo , artık ismi hangisinin güzel olursa orda açarız :) benim isim Ziggurath olacak yine , Undead Rogue.. bide bence horde olalım , çünkü çoğu serverda afedersiniz allylar biraz ezik kalıyor , nedense hep öyle pvpde hiç alterac valley kazandıklarını görmedim hem haomarushta hem xaviusta... pve de belki daha iyi olabilirler ama horde da kötü değil yani , yine yakın güçte iyi pve yapıyolar aynı anda pvp de de allyları yenebiliyorlar genellikle :) horde olalım beyler en iyisi :) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 02:10 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 undead mage nick boğaçhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oo boac bey siz wow takılırmıydınız alla alla adı güzel olursa dolis die belli ederim zaten kendimi büyük ihtimalle female NE warrior ( taş abi süperler :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok ben arada bi sizi şereflendirmek amacıyla giriorm =) dolis...koyun ismi diiilmiydi ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Yeni server açılırsa pvp serverı olmayanından bitanesinde başlayacam priest karakter açıcam ally/horde olayı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Valla pve server açarsa hemen oraya akıcam şayet sadece pvp açarlarsa o zaman horde olucam daha ally olmam tövbe ettim yani ayıp olcak ama bütün lame lerde ally toplanmazki her zamanmı böle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ya ben bişide kararsız kaldım şimdi xavius da 50 warrior oldu onu 60 liyip aynı serverdamı alt açmak daha mantıklı yoksa yeni bi serverdamı D: yada hiç alt açmayıp warrioru deli yapsam instance dan instance a bglerden bglere koşam rank 14 olam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Migrate olucakmı bu yeni server a ben o konuda biraz rahatsızım eğer migrate olursa bi anlamı kalmıyor yeni server ın net bi bilgisi olan varmı migrate konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şayet low kalırsa olucak blizzard öle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yeni char acmanın bir esprisi kalmıyor migrate alan serverlara o yüzden salla gitsin ne yeni serverlar açıldı ama bakıyorum server 1 aylık adam full tr2 saçma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şuan dediğin gibi bir server yok son 5-6 aydır açılan serverlara migrate açılmadı ya da ben görmedim dediğim gibi blizzard low kalan serverlara migrt açıcak doğru ama gidipte high yada medium servera açmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 selamlar, hafif yeni bir pati olarak bende bir wow oyuncusuyum. eğer server açılacaksa tabiki de gelip bir char açarım. herhalde human paladin açarım... tekrar merhaba.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:18 tarihinde, sinek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arkadaşlar migrate olayı hakkında denilen şey ; Eğer belli bir süre sonunda yeni açılan serverlarda population hala low olursa o zaman açılacağı yönünde. Bu belli bir sürenin ne kadar olacağını özellikle belirtmedilar ama en az 2-3 ay sonra olurki ; şöyle bir durum var.. Bu yeni serverları bekleyen çok fazla sayıda insan var. Hatta insanlar 2 tane PVP açılsın yoksa çok fazla sıra bekleyecez diyorlar :) Yani migrate olayı zor görünüyor.. wow europe site açılmıyor bende şuan o yüzden copy/paste edemiyorum ama blizz şöyle bir post atmıştı forumlarda.. Özetlersem ; "...Yeni açılan serverlarda uğraşıp serverda iyi bir konuma gelen guild'lerin, migrate ile bir anda t2 set old school boys tiplerle karşılaşmaları bizimde istediğimiz birşey değil... " deniyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Thundgot 'ın mesajı budur açılacak serverlar hakkında : "When opening fresh realms (i.e. no initial migration) we hope to never have to migrate players to the realm. However, if the realm turns out to have low population after a long time (can't give a number definition on "long" - sorry) we might open migration to it. I believe it hasn't happened yet, and if we open migration it'll hopefully be from a younger realm, not an older one. No fun working to become the biggest guild on the realm and then have an army of epic specced old-boys arrive. ;) " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Weeeeee!!! http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=931251 Bakımdan ile birlikte açmayı düşünüyorlar 1 tane pvp 1 tane normal 1 tanede pvprp açılıyor ne yapsam ya pvp mı kassam dicem ama normal serverda oynamak istiyorum rahat rahat stv de gank yok oh ne güzel olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yeni server iyi olur be herkez kosturup duracak :) falan taze kan gelecek yeni arkadaşlıklar evet evet yeni servera gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pvprp aslında guzel olabilir ben arka gore baslıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben pvp de baslarım Cythraul U.d. Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 PVP serverına kimler geliyor şimdi, herkes son bir kere yazsında haberleşmek kolay olur serverda. Ben : Horde>Orc>Hunter> "Bonzi Buddy" olarak başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pvp/RP mukemmeldir.... De Defias Brotherhood a gelin...kapısırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok abi butun pvprp ler low çekio :D pvp iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Walla biz gecen pazar 70 kişi sıra bekledik... Ayrıca oynayan bilir rp server ında oynayan ın oyunu bitmez... Oyle tier 2 yle gezip sıkılıp char ı silmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar