Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ya beyler herkes anlaşsın böle horde ally ayrı olmiyak ya herkes ally olsun yada horde :D , ally olursak NE Rogue hunter , horde olursak orc shaman yada troll rogue :D hadi bakalım
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Horde / Alliance 'dan ziyade birden çok PVP serverı açılacak anladığım kadarıyla. Hangisinde oynayacağımızda önemli :) Birde kolpa mı acaba diyenler tereddüte düşmesin %100 açılıyor max 5-6 günü var, max.
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet çarşamba günü açılıyor , içimden bi his birinin rp pvp birinin pvp olacağını söylüyo , artık ismi hangisinin güzel olursa orda açarız :) benim isim Ziggurath olacak yine , Undead Rogue.. bide bence horde olalım , çünkü çoğu serverda afedersiniz allylar biraz ezik kalıyor , nedense hep öyle pvpde hiç alterac valley kazandıklarını görmedim hem haomarushta hem xaviusta... pve de belki daha iyi olabilirler ama horde da kötü değil yani , yine yakın güçte iyi pve yapıyolar aynı anda pvp de de allyları yenebiliyorlar genellikle :) horde olalım beyler en iyisi :) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 02:10 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oo boac bey siz wow takılırmıydınız alla alla adı güzel olursa dolis die belli ederim zaten kendimi büyük ihtimalle female NE warrior ( taş abi süperler :) )
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok ben arada bi sizi şereflendirmek amacıyla giriorm =) dolis...koyun ismi diiilmiydi ya =))
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Yeni server açılırsa pvp serverı olmayanından bitanesinde başlayacam priest karakter açıcam ally/horde olayı belli değil
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Valla pve server açarsa hemen oraya akıcam şayet sadece pvp açarlarsa o zaman horde olucam daha ally olmam tövbe ettim yani ayıp olcak ama bütün lame lerde ally toplanmazki her zamanmı böle olur
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ya ben bişide kararsız kaldım şimdi xavius da 50 warrior oldu onu 60 liyip aynı serverdamı alt açmak daha mantıklı yoksa yeni bi serverdamı D: yada hiç alt açmayıp warrioru deli yapsam instance dan instance a bglerden bglere koşam rank 14 olam D:
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Migrate olucakmı bu yeni server a ben o konuda biraz rahatsızım eğer migrate olursa bi anlamı kalmıyor yeni server ın net bi bilgisi olan varmı migrate konusunda ?
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şayet low kalırsa olucak blizzard öle diyor
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yeni char acmanın bir esprisi kalmıyor migrate alan serverlara o yüzden salla gitsin ne yeni serverlar açıldı ama bakıyorum server 1 aylık adam full tr2 saçma yani
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şuan dediğin gibi bir server yok son 5-6 aydır açılan serverlara migrate açılmadı ya da ben görmedim dediğim gibi blizzard low kalan serverlara migrt açıcak doğru ama gidipte high yada medium servera açmıyor
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 selamlar, hafif yeni bir pati olarak bende bir wow oyuncusuyum. eğer server açılacaksa tabiki de gelip bir char açarım. herhalde human paladin açarım... tekrar merhaba.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:18 tarihinde, sinek tarafından güncellenmiştir ]
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arkadaşlar migrate olayı hakkında denilen şey ; Eğer belli bir süre sonunda yeni açılan serverlarda population hala low olursa o zaman açılacağı yönünde. Bu belli bir sürenin ne kadar olacağını özellikle belirtmedilar ama en az 2-3 ay sonra olurki ; şöyle bir durum var.. Bu yeni serverları bekleyen çok fazla sayıda insan var. Hatta insanlar 2 tane PVP açılsın yoksa çok fazla sıra bekleyecez diyorlar :) Yani migrate olayı zor görünüyor.. wow europe site açılmıyor bende şuan o yüzden copy/paste edemiyorum ama blizz şöyle bir post atmıştı forumlarda.. Özetlersem ; "...Yeni açılan serverlarda uğraşıp serverda iyi bir konuma gelen guild'lerin, migrate ile bir anda t2 set old school boys tiplerle karşılaşmaları bizimde istediğimiz birşey değil... " deniyordu..
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Thundgot 'ın mesajı budur açılacak serverlar hakkında : "When opening fresh realms (i.e. no initial migration) we hope to never have to migrate players to the realm. However, if the realm turns out to have low population after a long time (can't give a number definition on "long" - sorry) we might open migration to it. I believe it hasn't happened yet, and if we open migration it'll hopefully be from a younger realm, not an older one. No fun working to become the biggest guild on the realm and then have an army of epic specced old-boys arrive. ;) "
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Weeeeee!!! http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=931251 Bakımdan ile birlikte açmayı düşünüyorlar 1 tane pvp 1 tane normal 1 tanede pvprp açılıyor ne yapsam ya pvp mı kassam dicem ama normal serverda oynamak istiyorum rahat rahat stv de gank yok oh ne güzel olur hehe
noface Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yeni server iyi olur be herkez kosturup duracak :) falan taze kan gelecek yeni arkadaşlıklar evet evet yeni servera gecelim
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pvprp aslında guzel olabilir ben arka gore baslıycam
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben pvp de baslarım Cythraul U.d. Rogue
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 PVP serverına kimler geliyor şimdi, herkes son bir kere yazsında haberleşmek kolay olur serverda. Ben : Horde>Orc>Hunter> "Bonzi Buddy" olarak başlıyorum.
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pvp/RP mukemmeldir.... De Defias Brotherhood a gelin...kapısırız..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok abi butun pvprp ler low çekio :D pvp iyidir
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Walla biz gecen pazar 70 kişi sıra bekledik... Ayrıca oynayan bilir rp server ında oynayan ın oyunu bitmez... Oyle tier 2 yle gezip sıkılıp char ı silmezsin.
Öne çıkan mesajlar