swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 daha öncede yazmıştım milli takımın başına geçemiom die ama şimdi aklıma takıldı kuluğ takımları için iş başvurusu yapınca iş başvurusu alındı die bi haber gelio ama milli takım için başvurduğumda öle bi haber gelmio sizlerde gelio mu? oyunumun beta olmasından kıllanıom çünkü lig şampiyonluğu kazandığımda kazandığım kupaların arasında gösterilmio..[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 milli takıma kabul edilmek mi istiyosun yoksa kontrolü almak(add new manager) mı?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kabul edilmek istiom mesela türkiye şenol güneş i kovuo ben iş başvurusunda bulunuom ama hiç bi msj gelmio[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 haa bilemiycem onu hiç denemedim[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar