Way Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kisisel e hic konu acmadım su ana kadar ama goruyorum baya okuyanı yazanı var basımdan gecen bu olay baskalarına ornek olsun diyerek actım bu topic i.. bugun istanbul da hava guzel sabahtan beri cok mutlu bi gun geciriyodum hersey yolunda gidiyodu..ufak bi isimi halletmek icin motorsikletim le yola cıktım..sunu da soliyim ki motorsikleti cok iyi kullanan biriyimdir ole pek hız meraklısı degilim yol acıksa gidiyorum iste..yol biraz genisceydi ama kocaman cöp kamyon u yolun cogunu kapatıyodu dedim zaten pek acelem yok yavas yavas gidelim gecmeye ugrasmıyım..ani frenler kaza geliyorum dedi aslında..sonunda dayanamayıp yanından geciyim gidiyim dedim iste o anda oldu hersey..ani bi sola donus le freni kırarcasına basmama ragmen bana tek kazandırdıgı motorsikletin dengesini kaybederek kamyonun altına girmem oldu..adam hala gidiyo baskaları bagırınca durdu bi de eziliyodum :) benim hatam yoktu su ana kadar en iyi sekilde kullandım motorsikleti kac defa adamlar bana carpacak ken ben kactım bu sefer kurtulamadım..ne kadar iyi olursan ol kurtulamıyosun iste.. motorsiklet kullanmanın zevkini sadece kullananlar bilir bence dunyanın en zevkli isi dir araba falan yalan yani :) ama istanbul gibi bi yerde kullanmak cok zor ve tehlikeli..kullananlar kullanmayı dusunenler bakkal a bile kasklı dizlik li gidin..hic birsey hayatınızdan degerli degil.. kask ın kafayı nası korudugunu test ettim onayladım dusunce yere ilk degen kafanız oluyo kask olmasa bi de kafa yarılacaktı..dizlik takmadım sol dizimde hala korkudan bakamadıgım kadar buyuk bi yara oldu..yırtılan pantolon motorsiklet masrafı yaralanmalar olustu bende kamyona bakıyorum cizik yok iste.. cok sevdigim motorsikletimi satma kararı aldım bu is bole olmayacak..zaten su an annem babam bilmiyo kaza yaptıgımı dosdogru hastaneye gittim pansuman vs motorsikleti de bi guzel paketledim :) soleyince zaten 1 sn duramaz motorsiklet ama giderken icimde hic bi uzuntu olmayacak cunku istabulda motorsiklet kullanılmaz..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Geçmiş olsun da.. Bi hastaneye hiç olmadı yakında biyerde bi sağlık birimine git olmaz o öyle. Allah korusun farkedemediğin bişey vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çok geçmiş olsun ya. bendede motor hastalığı var ama büyük şehirde motor kullanmıyorum. motor neydi bu arada mrk ettim? Zaten hastaneye gitmiş adam pansuman fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pardon yanlış okumuşum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 oyy, geçmiş olsun. Aslında Türkiye' de senin ne kadar iyi araç kullandığın önemli değil. Ne kadar iyi kullanırsan kullan, başkalarının hataları yüzünden bile böyle olaylar insanın başına gelebiliyor. Park halindeki arabaya çarpıp adam öldürenler var... Gerisini siz düşünün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 evet yavas yavas cıkıyo nelerden yaralandıgım demin gittim sargı degistirttim cok acayip kırmızılastıgı icin sargı sol kolum ve belim de tarif edemiyecegim bi agrı var..motorsiklet kullananların gercekten cok dikkatli olması gerekiyo..ben de bole buyuk sorunlar olusurken kamyonda cizik bile yok iste..olsem gitsem oldugum le kalacam..bu kadar agrı falan varken caktırmamakta ayrı bi zorluk zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gecmis olsun. annemlere karsi kullandigim, kask takmayan tupcu motorunda 3 kisi giden veletler yapiyo motorla kaza olayini yalanladi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 geçmiş olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 3 gün önce İzmit'te lise 2 ye giden bir genç kız arkadaşıyla e-5 te motoruyla giderken ortaokul yaşlarında bir berber çırağını ezip,öldürdü.Çocuğun babası zengin olduğu için yerel basında filan fazla üstüne gidilmedi tabi. Buradan bütün gençlere sesleniyorum,lütfen daha dikkatli olalım. Sevgiler,saygılar,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 e5'te velet berber çırağının işi ne onu anlamadım ben? bu arada geçmiş olsun way =) [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 10:47 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 1 sene ehliytsiz, 2 sene ehliyetli, izmir ve istanbul da motorsiklet kullandım. 2. kazada satma kararı aldım. istanbul diye kısıtlamamak lazım, turkıyede motorsıklet kullanılmaz. 1. kazam da duran motorsıkletın uzerınde oturup arkadaşlasohbet ederken arkadan araba carptı. 2. kazamda yazlıkta.. virajın ortasındakı asfalt delinmiş, içinden kum, toprak çiçek çıkmış biçimdeydi, 45km ile düştüm. sol kolumun dirsek bölümünden kemik çıktı. kız arkadaşım 24 saat müşayedede kaldı(beyın kanaması riski). Bunların dışında maslak yolundan beşiktaşa giderken 2 tane kurye sıkıştırmıştı, 10 dakka beni düşürmeye çalıştılar. başka bir gün başka kurye, azındaki sigarayı seyir halimdeyken üzerime fırlattı. e5 te trafik sıkışıkken aralardan geçerken peugeot 206 nın teki geçemeyeyım diye kapıyı açtı. insanları hainbu ülkenin, adamdaki düşünceye bak! ben trafık tıkalı gidemiyorum, sen motorsıkletsın ama sende gitme aynı cefayı çek!. kuryelerın kıskançlığına ve bir insanın hayatıyla bu şekilde oynamalarıda ayrı bir olay. geçen sene motorumu sattım. araba ile devam ediyorum. Ve arabadan nefret ediyorum. şu anda hala motorsıkletımı cok ozledımve keşke satmasam diyorum. Öteki yandan da satmasaydım çoktan ölürdüm diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 geçmiş ola. motosiklet de en büyük hayallerimden biri. :9 tekrar geçmiş olsun aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar