PUDING Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 id imde turkce karakter oldugundan dolasyı sanırım yıne gıremıyorum ve 255 nolu hatayı verıyo. diger charla girdigimde dırek oyuna gırıyorum .bu sorun yenıden mı basladı acaba?? cvplarınızı beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eet yaw benim ıd de ç harfi var ben oyuna giremiyorum kıcık oldum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 EWET Ş harfi yüzünden kurban oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 artık giremiyecekmiyiz oyuna onu sole yeter bana bırakmam için bir bahane olur buda bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 artık giremiyecekmiyiz oyuna onu sole yeter bana bırakmam için bir bahane olur buda bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hayır bu databaselerdeki bi hata yüzünden dupe yapılıyodu...Türkçe karakterlerle..Tüm türkçe harfleri düzeltiler ama Ş harfini unutunca tekrar bakıma aldılar..Yani bugün yarın tekrar login olcaksınız.... [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:31 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar