Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ko yu bırktm kurtuldm en sonnda umarm szde bırakabilrsnz olabildğnce patide dewam edecm ama artk ko yok ama patidede geyiğe dewam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bence gereksiz başlık ama neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hehe oyunu bırktm bu kadrmı gerksz:'( pffff sen gerksz başlık görmemşsn pati insanlarn duygularınn paylaştğı bi forumdu eskidn eskidn takılmıodun herhal!!! [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 22:00 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evet eskiden taklımıyodum sadece duyyodum benim n00b um ne işim var orda diyodum ama n00b larında konusman hakkının olduguna karar verdim ve bende biseyler yazmaya başladım o kadar kotu deildir herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yoo n00bluk deil bu sadce bu form eskidn insanlarn duygularınn paylaşıkdığı bi yrdi şmdi magazn forumuna dönüo bnde duygularmı ifade ediim blki eskiden bişeyler bulrm dedm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Eskiler belki seni tatmin edecek biseyler yazarlar ama ben o gunlerde pati ne bilmiyodum :P ama birazda olsa ne oldugunu anlar gibiyim.Bence istedikten sonra herkes bırabilir ben sahsen irademe guveniyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar