nuwanda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 swg yetmio gibi cok mrk ettim bu oyunu denemek istiorm.. trial versiyonu var mi? olmadi senditten alicam (fiyat cok uygun) ya da cd key alicam ama iste ya begenmezsem sorusu var kafamda. bi de cd diil de cd key i internettn nerden alabilirm? [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 21:27 tarihinde, nuwanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 diret2drive.com da var 19.95 dolar download lı versiyonu cd key de veriyorlar tabi ki ama ben pek iyi şeyler duymadım bu oyun hakkında gene de oynayanlar daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 diğer oyunlardan sıkıldım diyorsan gel bekleriz eventlarla gayet zevkli oluyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 su combat revision bi gelsin yorumlara gore gelicem belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Cr2.0 herkes cok beğendi ben hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 soe iste ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 perşembe geliyor ona bağlı olarak 10 aydır oynadığım oyunu bırakıcam veya devam edeceğim ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar